Un regizor german a fost atacat de urs în România: Mi-a smuls tot scalpul, m-a mușcat de braț (Foto & Video)

Un regizor german a fost atacat de urs în România: Mi-a smuls tot scalpul, m-a mușcat de braț (Foto & Video)

Un regizor german a supraviețuit după ce a fost atacat de un urs brun în timp ce filma păsări în Munții Carpați, pentru un documentar.

Andreas Kieling a povestit întâmplarea pe Facebook.

„S-a întâmplat incredibil de repede, nu am auzit ursul venind. A ieșit brusc din tufișuri. Instinctiv m-am apărat cu trepiedul, îndreptându-l spre gura animalului. Am auzit o bubuitură și am văzut toate echipamentele zburând în jur. Apoi, m-am trezit imediat la pământ”, a spus Kieling, potrivit Corriere della Sera.

ADVERTISING

Regizorul povestește că ursul l-a mușcat de braț.

”Ursul era deasupra mea. Am încercat să-mi protejez capul și gâtul cu o mână. M-a mușcat, eram sigur că mi-a rupt mâna. Mi-a smuls tot scalpul. Totul a fost incredibil de rapid, ursul m-a mușcat de braț”, a afirmat el.

Andreas Kieling spune însă că vina este a lui, pentru că i-a invadat habitatul, iar ursul doar și-a urmat instinctele.

„Ursul este bine, doar și-a urmat instinctele. Eu sunt cel care i-a invadat habitatul. De obicei, oamenii nu se aventurează atât de departe, nici măcar drumeții. Știam că se poate întâmpla asta”, a conchis regizorul.

Kleine Waldschule Teil 306Liebe Freunde,in Draculas Wäldern-Gedanken zu Braunbären in Europa.Hier die Geschichte in aller Kürze !mit naturverbundenen Grüßen euer Andreas

Publicată de Andreas Kieling pe Duminică, 14 mai 2023

Bären- Angriff vor einer Woche bei Dreharbeiten über seltene Wasservögel in den Hochkarpaten!Dem Bären geht es gut,er...

Publicată de Andreas Kieling pe Duminică, 14 mai 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇