O școală din Comarnic va fi păzită de polițiști din cauza urșilor

O școală din Comarnic va fi păzită de polițiști din cauza urșilor

Autorităţile din oraşul prahovean Comarnic au anunţat, duminică după amiază, că o şcoală din localitate va fi păzită, începând de luni, de către trei poliţişti locali. Măsura a fost luată după ce în zona în care este amplasată unitatea de învăţământ şi-a făcut apariţia un urs, în mod repetat, în ultima perioadă.

”Ca urmare a apariţiei unui urs în apropierea unităţii şcolare din Vatra Sat, începând de mâine, 22 mai 2023, de la orele 06:00 şi până seara la încheierea cursurilor şi la plecarea ultimului copil din şcoala, 3 reprezentanţi ai Poliţiei Locale vor patrula zilnic în curtea Şcolii Nr. 2 şi in jurul acesteia, precum si pe strada Garlici, acţionând cu semnale acustice si luminoase ale autoturismului din dotare, în vederea asigurării protecţiei elevilor si a personalului unităţii, precum si a îndepărtării rapide a animalului în caz de nevoie!”, a anunţat duminică după amiază, pe Facebook, Primăria oraşului Comarnic.

🔵 ANUNȚ: Ca urmare a apariției unui urs în apropierea unității școlare din Vatra Sat, Începând de mâine, 22 mai…

Publicată de Primaria Comarnic pe Duminică, 21 mai 2023

În ultimele ore, autorităţile au emis în mai multe rânduri mesaje Ro-Alert prin care populaţia este avertizată asupra apariţiei animalelor sălbatice la Comarnic. Astfel de mesaje au fost trimise atât sâmbătă, cât şi duminică.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇