Un copil de 3 ani a împușcat din greșeală un bărbat căutat pentru crimă

Un copil de 3 ani a împușcat din greșeală un bărbat căutat pentru crimă

Un copil de 3 ani din Lafayette, Indiana, a împușcat, din greșeală, două persoane. Una este mama lui, iar cealaltă un bărbat căutat pentru crimă.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Lafayette a declarat pentru WTHR că poliția a fost sesizată duminică de către un spital, de unde cineva a sunat în legătură cu două persoane care aveau răni prin împușcare. Una dintre victime, Trayshaun Smith, în vârstă de 23 de ani, era căutat în legătură cu o crimă. Poliția l-a arestat pe Smith la spital după ce a aflat că acesta avea un mandat de arestare în Illinois.

ADVERTISING

Locotenentul Justin Hartman, de la Departamentul de Poliție din Lafayette, a declarat pentru ABC News că băiatul de 3 ani a reușit să folosească singur arma și să tragă un foc de armă care i-a atins pe mama sa și pe Smith. Ambii adulți au supraviețuit împușcăturii.

Potrivit lui Hartman, împușcăturile au avut loc într-un complex de apartamente din Lafayette, iar ambii adulți au fost duși la Franciscan Health Lafayette East Hospital.

Mandatul de arestare a lui Smith pentru acuzația de crimă provine din comitatul Cook, Illinois, aflat în apropiere, potrivit ABC.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇