Doi tineri din București, de 28 de ani, au murit după ce motocicleta s-a lovit frontal cu un camion

Doi tineri din București, de 28 de ani, au murit după ce motocicleta s-a lovit frontal cu un camion

Doi tineri din Bucureşti au murit într un acccident rutier, în județul Buzău, după ce motocicleta pe care se aflau s-a lovit frontal cu un camion.

Accidentul s-a produs duminică seară pe DN2E85 între Cioranca şi Costeşti, în judeţul Buzău.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între o motocicletă condusă pe direcţia Buzău către Bucureşti de către un şofer în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti şi un autocamion care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 50 de ani, din Bucureşti.

ADVERTISING

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului motocicletei şi a pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti" transmite IPJ Vrancea.

Potrivit IPJ Buzău, motocicleta a intrat în coliziune frontală cu autocamionul, iar accidentul ar fi avut loc ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Şoferul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare negativă. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇