O mașină a explodat într-o stație de gaz din Pantelimon, un om a murit, altul este rănit UPDATE

O mașină a explodat într-o stație de gaz din Pantelimon, un om a murit, altul este rănit <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

O persoană a decedat, iar alta a fost transportată la spital, după ce un autoturism a explodat într-o staţie de gaz natural comprimat (CNG) din localitatea Pantelimon.

„În cursul dimineţii de astăzi, în jurul orei 05:35, am fost solicitaţi să intervenim la o staţie CNG din localitatea Pantelimon, judeţul Ilfov, unde a avut loc o explozie la un autoturism aflat în staţie, explozie neurmată de incendiu”, a anunţat duminică ISUBIF.

În urma evenimentului, un om a murit, iar altul a fost rănit, acesta fiind transportat la spital în stare critică.

ADVERTISING

Surse din cadrul anchetei susțin că persoana care a decedat lucra în cadrul stației (un bărbat de 26 de ani), iar bărbatul care a fost transportat la spital se afla la volanul mașinii.

Imediat, alimentarea cu gaze a fost oprită, iar traficul în zonă a fost restricţionat.

Au acționat 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN şi 4 ambulanţe SMURD.

Mai multe instituții ale statului fac anchete pentru a identifica ce a produs explozia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UPDATE: Poliţia judeţeană Ilfov a anunțat că a deschis dosar penal.

”În cauza privind explozia unei butelii GNC de la un autoturism, într-o staţie de alimentare, din oraşul Pantelimon, revenim cu următoarele precizări: poliţiştii oraşului Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă”; potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov Anne Marie Ciolcă.

ADVERTISING

Autoturismul la care s-a produs deflagraţia a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar staţia de alimentare a fost sigilată, până la sosirea reprezentanţilor ISCIR care vor verifica instalaţiile folosite.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇