Un incendiu a izbucnit într-o gospodărie din Giurgiu. Cauza, folosirea intenţionată a unei surse de aprindere

Un incendiu a izbucnit într-o gospodărie din Giurgiu. Cauza, folosirea intenţionată a unei surse de aprindere

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineaţă la o gospodărie din localitatea Toporu, judeţul Giurgiu. Pompierii au intervenit şi au reuşit să îl stingă după o oră şi jumătate, iar proprietara casei, o femeie în vârstă de 85 de ani a făcut atac de panică şi a fost transportată la spital de un echipaj SAJ Giurgiu. Autorităţile fac cercetări deoarece cauza probabilă a producerii incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere.

„În această dimineaţă, pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Toporu. Intervenţia s-a desfăşurat în sprijinul pompierilor din cadrul Punctului de Lucru Drăgăneşti Vlaşca (ISU Teleorman).

ADVERTISING

În total, la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SAJ.

Focul se manifesta la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, la un garaj şi la bunurile dintr-o bucătărie, existând pericol de extindere la întreaga locuinţă.

Proprietara, o bătrână în vârstă de aproximativ 85 de ani, cu atac de panică, a fost preluată de echipajul SAJ Giurgiu şi transportată la spital.

Incendiul a fost stins în limitele găsite, după aproximativ o oră şi jumătate, pompierii reuşind să salveze restul casei de locuit şi mai multe anexe gospodăreşti.

ADVERTISING

Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere, motiv pentru care evenimentul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări”, arată un comunicat de presă al ISU Giurgiu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇