Un incendiu colosal a făcut scrum o zonă industrială dintr-un oraş din California (Video)

Un incendiu colosal a făcut scrum o zonă industrială dintr-un oraş din California (Video)

Un incendiu de proporţii a izbucnit vineri dimineaţă într-o zonă industrială din oraşul Compton, California. Incendiul a cuprins iniţial o stivă de paleţi de lemn, după care s-a răspândit la o fabrică de saltele şi la autobază în care se aflau mai multe autobuze, înainte ca pompierii să împiedice flăcările să ajungă la o clădire de apartamente din apropiere.

Un nor negru de fum a putut fi văzut de la o distanţă de câţiva kilometri, relatează Daily News şi CBS News. Cu toate acestea, nicio persoană nu a fost grav rănită în incendiu, potrivit reprezentanţilor unităţii de pompieri din Compton.

O echipă formată din zeci de pompieri a reuşit să stingă focul în aproximativ patru ore. Traficul a fost deviat pentru a permite intervenţia utilajelor speciale. Oamenii din zonă nu au fost evacuaţi, dar au fost avertizaţi să nu iasă afară din case.

ADVERTISING

Imaginile transmise de televiziunile locale arată cum mai multe autobuze sunt cuprinse de flăcări. De asemenea, mai multe transformatoare şi linii electrice au explodat şi s-au prăbuşit.

Cauza incendiului este în prezent în curs de investigare.

C.S.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇