Un angajat concediat a furat un seif cu bani dintr-un restaurant din București. L-au prins când fugea în Sri Lanka

Un angajat concediat a furat un seif cu bani dintr-un restaurant din București. L-au prins când fugea în Sri Lanka

Un angajat străin recent concediat de un restaurant din Bucureşti este suspectat de furtul unui seif metalic cu aproape 20.000 de lei din respectivul local.

Bărbatul de 36 de ani a fost prins pe aeroportul Henri Coandă, de unde urma să plece spre Sri Lanka.

Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul fusese angajat al restaurantului jefuit din Sectorul 6 şi fusese concediat cu o lună înainte de comiterea furtului.

”La data de 27 ianuarie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 6 au reţinut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 19.600 de lei”, anunţă Poliţia Capitalei.

ADVERTISING

Managerul restaurantului a sesizat Secţia 22 de poliţie pe 20 ianuarie, după ce noaptea anterioară cineva a furat un seif metalic, în care se aflau peste 19.600 de lei.

Cazul a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale – Sector 6, care a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de angajatul străin concediat.

Acesta a fost depistat sâmbătă pe aeroport şi a fost dus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇