Studenții își vor putea rezerva online călătoria cu trenul, anunță CFR

Studenții își vor putea rezerva online călătoria cu trenul, anunță CFR

CFR Călători anunță că studenții își vor putea rezerva online călătoria cu trenul. Această opțiune ar urma să fie valabilă de la începutul anului universitar.

”CFR Călători a luat măsuri pentru a facilita studenților emiterea legitimațiilor de călătorie online și prin automatele de vânzare. Astfel se va reduce timpul de așteptare la casele de bilete, iar modalitatea de rezervare a locului va deveni mult mai facilă pentru studenți”, anunță CFR Călători.

Compania și trei organizații studențești reprezentative - ANOSR, USR și LSRS - au încheiat, joi, un protocol privind această procedură.

ADVERTISING

Acum, urmează ca modificarea legislativă să intre în vigoare, iar atunci studenții vor afla mai multe detalii despre cum își pot cumpăra bilete de tren online.

”Intenția CFR Călători este ca această măsură să poată fi aplicată la începerea anului universitar. Detalii despre modul în care studenții vor putea procura online legitimațiile de călătorie la trenurile CFR vor fi disponibile imediat ce modificarea legislativă va intra în vigoare”, mai explică CFR.

Studenții își vor putea rezerva online călătoria cu trenul CFR Călători a luat măsuri pentru a facilita studenților...

Publicată de CFR Călători pe Vineri, 11 septembrie 2020
ADVERTISING

Vezi și CFR anunţă că linia de cale ferată dintre Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă este gata 97% - FOTO


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇