Sindicalistul Rădoi îl amenință pe primarul Mihaiu că va răspunde în fața legii, după ce a început să demoleze magazinele de la metrou

Sindicalistul Rădoi îl amenință pe primarul Mihaiu că va răspunde în fața legii, după ce a început să demoleze magazinele de la metrou

Ion Rădoi, liderul sindical de la metroul bucureştean, susține că, în total, peste 1.600 de persoane vor rămâne fără un loc de muncă în urma acțiunii de demolare a spațiilor comerciale aflate în subteran.

Rădoi spune că primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, va răspunde în fața legii după ce miercuri dimineață a început evacuarea și demolarea magazinelor de la stația Ștefan cel Mare.

Omul în necunoștință de cauză o să răspundă în fața legii. Avem avizul de la metrou, de la ISU, dar nu există autorizație la nivel de metrou de 42 de ani. Asta e altceva.

ADVERTISING

Va răspunde pentru asta. În total sunt vreo 1.600 de persoane (care își vor pierde locurile de muncă - n.red)”, a declarat Ion Rădoi, la Realitatea Tv.

Liderul sindical susține că oamenii plătesc toate taxele, dar nu a știut să spună care sunt acestea și la ce valoare se ridică.

”Plătesc toate taxele, 3 taxe, la societatea sindicatului e cea mai mica, depinde unde sunt amplasați. Nu stiu pentru că nu eu mă ocup de asta, taxele sunt alea care le știți, pe profit, TVA, la metrou plătesc utilitățile”, a declarat Rădoi.

ADVERTISING

Miercuri dimineață a început evacuarea şi demolarea spaţiilor comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului. Prima stație vizată este staţia de metrou Ştefan cel Mare, unde sunt șase magazine.

Termenul limită pentru eliberarea spaţiilor comerciale amplasate în incinta staţiilor de metrou a expirat vineri, 2 aprilie, conform unei notificări transmise de Metrorex firmei care administrează aceste unităţi.

Evacuarea s-a lăsat cu scandal, chiriaşii din magazine refuzând să plece. Primarul Mihaiu a venit în staţie la Ştefan cel Mare, unde a fost chemată şi Poliţia.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇