Rudy Giuliani i-a luat apărarea lui Trump într-o conferinţă de presă halucinantă, în care îi curge pe faţă vopseaua de păr (Video)

Rudy Giuliani i-a luat apărarea lui Trump într-o conferinţă de presă halucinantă, în care îi curge pe faţă vopseaua de păr (Video)

Avocatul persnal al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, îl apără cu sălbăticie, dezlânat şi uneori suprarealist, pe Donald Trump, care acuză tabăra democrată – fără probe – de ”trucarea” alegerilor prezidenţiale de la 3 noiembrie.

Într-o conferinţă de presă de aproape două ore, Giuliani a evocat joi maşini de numărare a voturilor care ar fi ”schimbat” voturi date lui Trump în voturi pentru fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama, voturi multiple sau voturi ale unor persoane decedate şi împiedicarea unor observatori republicani să supervizeze operaţiuni.

Giuliani a evocat inclusiv filmul din 1992 ”My Cousin Vinny”, care spune povestea a doi bărbaţi acuzaţi pe nedrept de crimă, încercând să imite accentul newyorkez al actorului principal Joe Pesci.

ADVERTISING

Trump, la prima conferință după alegeri, tot nu-și recunoaște înfrângerea, dar își arogă merite pentru vaccinul anti-COVID

Rudy Giuliani - a cărui campanie în tribunale cu scopul de a invalida anumite sufragii este un eşec până în prezent - a citit unele dintre cele aproximativ 220 de declaraţii pe propria răspundere cu privire la fraude în numărarea voturilor prin corespondenţă, în Pennsylvania şi Michigan, două state-cheie în care Joe Biden a obţinut victorii.

Trump încearcă să blocheze procesul certificării rezultatelor alegerilor prezidenţiale

”Ceea ce a rezultat foarte repede este că nu a existat fraudă electorală într-un singur stat, tendinţa se repetă în mai multe state”, a declarat el, sugerând existanţa unui ”plan centralizat” al Partidului Democrat de a se concentra asupra ”oraşelor mari controlate de către democraţi şi cele care au un lung trecut corupt”.

ADVERTISING

A atacat Philadelphia

Newyorkezul a atacat oraşul rival Philadelphia, din Pennsylvania, afirmând că alegători din New Jersey-ul vecin au votat aici fără să fie controlaţi.

Un consilier al lui Trump pare să recunoască victoria lui Biden: Vom avea o tranziţie profesională

Aceste acuzaţii de fraude masive au fost însă respinse de către Agenţia americană de Securitate Cibernetică şi Securitatea Infrastructurilor (CISA), potrivit căreia alegerile de la 3 noiembrie au fost ”cele mai sigure din istoria Statelor Unite”.

Această conferinţă de presă a fost ”cea mai periculoasă” şi ”cu siguranţă cea mai nebună” din istoria americană, a reacţionat pe Twitter fostul director al CISA Chris Krebs, destituit de către Donald Trump, care refuză să-şi recunoască înfrângerea.

ADVERTISING

Acuzații pentru Joe Biden

Rudy Giuliani a mers mult mai departe şi l-a acuzat în mod direct pe Joe Biden că se află la originea acestor fraude.

Aceasta este ”o combinaţie organizată care vine direct de la Partidul Democrat şi vine de la candidat”, a apreciat el.

Viitorul Guvern al lui Joe Biden se anunţă mixt, cu multe femei

”De aceea, poate că n-a avut el nevoie să iasă pentru a face campanie”, a dat el asigurări, în contextul în care Joe Biden şi-a realizat mare parte a campaniei electorale online, din cauza pandemiei Covid-19.

”El trebuie să fi fost la curent cu ceea ce făceau ei”, acuză el.

Acuzații de fraudare a votului

Fostul primar al New Yorkului a acuzat din nou societatea canadiană Dominion - al cărei program informatic electoral, folosit în Michigan, ar fi şters sau reatribuit mii de voturi date lui Trump.

El acuză Dominion de faptul că este deţinută de altă societate informatică, Smartmatic, care ar avea legături cu regimul socialist din Venezuela al lui Nicolas Maduro şi miliardarul George Soros, ţinta predilectă a unor teorii ale complotului.

Cele două societăţi au respins aceste acuzaţii.

Donald Trump va renunța! Fiecare zi de întârziere înseamnă o scădere a influenței sale. Vrea să candideze și în 2024

Giuliani a atacat, de asemenea, presa naţională americană, care a ridicat o ”scandaloasă cortină de fier a cenzurii”, prin faptul că ignoră sau discreditează acuzaţiile de fraudă.

”Voi minţiţi poporul american când spuneţi că nu există probe”, i-a spus el unui jurnalist care sublinia că mai multe plângeri au fost respinse de tribunale.

”Doamne, ce trebuie să facem ca să daţi poporului adevărul?”, a tunat el, în timp ce din cauza căldurii proiectoarelor, vopseaua din păr îi curgea pe tâmple.

Iată momentul:

Black Hair Dye Was Running Down Rudy Guiliani’s Face

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇