Restricții de trafic în Bucureşti, pentru pasajul lui Negoiţă de la A2

Restricții de trafic în Bucureşti, pentru pasajul lui Negoiţă de la A2

Traficul rutier este restricţionat, începând de joi, în zona intersecţiei bulevardului Theodor Pallady cu strada Drumul între Tarlale, pentru executarea lucrărilor la pasajul spre şi dinspre autostrada A2.

Ieşirea spre Bucureşti din strada Drumul între Tarlale se va face prin breteaua amenajată special în acest sens şi marcată corespunzător, anunţă Primăria Sectorului 3.

Aceeaşi bretea va fi utilizată şi de cei care circulă către satul Căţelu sau care se îndreaptă spre A2, dinspre Drumul între Tarlale. După ce vor ieşi din bretea spre bd. Theodor Pallady, şoferii vor putea întoarce la intersecţia cu strada Balta Albina.

ADVERTISING

Tot la intersecţia bd. Theodor Pallady cu str. Balta Albina vor putea întoarce şi şoferii care vin dinspre A2 şi vor să facă stânga către satul Căţelu.

Şoferii care vin dinspre Bucureşti şi vor să intre pe Drumul între Tarlale vor putea întoarce la intersecţia cu şoseaua de centură.

Lucrările la acest pasaj au început în aprilie şi primăria nu menţionează cât vor dura restricţiile de trafic.

Pasajul cu o lungime de aproximativ 350 de metri pe direcția Pallady – Autostrada Soarelui va fi ridicat cu firma proprie a Primăriei, Algorithm, durata de execuție este de 12 luni cu o valoare a contractului de 38 de milioane de lei, din care 17 milioane cerere de finanțare prin Programul de Investiții Anghel Saligny,

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇