Poliția a descins în forță la locul unei "crime în masă". Era un curs de yoga

Poliția a descins în forță la locul unei "crime în masă". Era un curs de yoga

Poliţia a descins de urgenţă într-o cafenea din Marea Britanie, după ce a fost anunţată că a avut loc „o crimă în masă”. De fapt, era vorba despre un curs de yoga, la care participanţii erau în meditaţie.

Însă un britanic care a văzut o mulţime de oameni întinşi nemişcaţi pe jos a sunat disperat la poliţie.

Cursul avea loc la cafeneaua Seascape, în interiorul observatorului Mării Nordului din Chapel St Leonards din regiunea engleză. Oamenii erau în toiul meditației când au apărut poliţiştii miercuri seara.

ADVERTISING

Într-o postare pe Facebook, cafeneaua precizează că cineva a „raportat o ucidere în masă” după ce a văzut oamenii pe podea în interiorul clădirii, scrie The Guardian.

„Dacă cineva a auzit sirenele poliției din Chapel St Leonards la 21:30 aseară, vă rog să vă liniștiți... Ei erau în drum spre observator după ce cineva a raportat o crimă în masă în clădirea noastră, după ce a văzut mai multe persoane întinse pe podea... care, de fapt, s-au dovedit a fi cursanţii de yoga aflaţi în meditație.

Mulțumim Poliției din Lincolnshire pentru răspunsul prompt. Nu ne putem imagina nicio clipă ce le-o fi trecut prin minte pe drum.”

ADVERTISING

„Nu facem parte din niciun cult dement sau club de nebuni. Per total, această situație s-a dovedit pozitivă și, desigur, suntem recunoscători”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

Cafeneaua găzduiește în mod regulat seara cursuri de yoga.

Observatorul Mării Nordului are ferestre mari, triunghiulare, cu vedere la mare. Cafeneaua organizează cursuri de yoga pentru Luna Nouă miercurea, între orele 19:30 și 21:00, unde te poți simți „chemat să te scufunzi adânc în ciclul lunar”.

Poliția din Lincolnshire a confirmat că apelul a fost făcut la 20.56 „cu bune intenții”.

ADVERTISING

„Suntem bucuroși să raportăm că toată lumea era în siguranță și bine”, a mai transmis Poliţia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇