Prins când vindea cocaină în uniforma de polițist

Prins când vindea cocaină în uniforma de polițist

Un poliţist din Braşov ar fi fost prins în flagrant, în timp ce vindea cocaină.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Sindicatul Europol anunţă că tânărul era chiar îmbrăcat în uniformă de polițist când a fost prins, joi dimineața, în timp ce vindea cocaină.

„Unii <colegi> au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună <acoperire> pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară. Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineață, printre blocurile dintr-un cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui <client> mai special”, scrie Sindicatul Europol pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISING

Sindicaliştii vorbesc de o cantitate de cocaină mică pe care tocmai voia să o vândă: doar 50 de grame. Asta după ce presa locală a scris că ar fi fost prins cu 1 kg de cocaină în maşină.

Sindicatul Europol a precizat pentru SpotMedia.ro că la momentul în care a fost prins Remus Bertea era poliţist.

Oficial, Poliţia a precizat doar că ”cel în cauză a fost destituit din funcţie şi nu mai deţine, în prezent, calitatea de poliţist în cadrul I.P.J. BRAŞOV”.

”De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului. Totodată, acordăm şi am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, a mai transmis IPJ Braşov.

ADVERTISING

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, individul face parte dintr-o reţea, iar la domiciliul acestuia şi la alte adrese au fost efectuate percheziţii în cadrul acestei anchete.

TVR scrie că alături de polițistul de la Ordine Publică Brașov au fost reținuți alți 6-7 traficanți. În casa polițistului Remus Bertea ar fi fost găsită o cantitate de canabis. Acesta ar fi fost dealer și intermediar pentru diverse tranzacții cu droguri.

Oficial, DIICOT nu a comunicat nimic despre acest caz.

Recent, acelaşi bărbat a fost prins în timp ce circula cu 240 de kilometri la oră pe o stradă din oraş, fiindu-i suspendat permisul de conducere.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇