Incredibil cum a fost prins un polițist din Galați. Ce făcea în scara de bloc

Incredibil cum a fost prins un polițist din Galați. Ce făcea în scara de bloc

Un poliţist din judeţul Galaţi a fost plasat sub control judiciar, după ce a fost surprins de o femeie în scara unui bloc, în timp ce se masturba.

Femeia a sunat la 112 și a alertat Poliția. Un echipaj a fost trimis în zonă, care l-a ridicat pe individ pentru cercetări. La secția de poliție s-a aflat că bărbatul care se masturba în scara blocului este agent și ajutor de șef la un post de poliție din nordul județului Galați, scrie Adevărul.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a dispus reţinerea lui pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ulterior, instanţa l-a lăsat în libertate.

ADVERTISING

”La data de 02.08.2023, s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, faţă de acelaşi inculpat”, a transmis Parchetul.

Potrivit procurorilor, pe 1 august, ”în timp ce se afla în scara unui bloc din municipiul Galaţi, inculpatul a efectuat acte sexuale de autoerotism, fiind observat de o martoră, situaţie care i-a provocat acesteia o puternică stare de tulburare”.

Monitorul de Galaţi scrie că, în momentul în care a fost prins de femeie, poliţistul era îmbrăcat în civil şi în afara orelor de serviciu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇