O familie din Pitești va fi dată afară din locuința socială pentru că a aruncat gunoi pe geam (Video)

O familie din Pitești va fi dată afară din locuința socială pentru că a aruncat gunoi pe geam (Video)

Primăria Piteşti anunţă că a emis somaţie pe numele unei familii care locuieşte într-un bloc de locuinţe sociale deţinut de administraţia locală, după ce membri ai acestei familii au fost filmaţi, în mod repetat, aruncând pe fereastră gunoiul.

Respectiva familie are peste 4500 de lei datorie la chirie şi întreţinere.

„Este a treia oară în care familia din blocul cu locuinţe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1.

ADVERTISING

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanţă evacuarea familiei şi recuperarea sumei de 4566 de lei, cât datorează municipalităţii Piteşti la chirie şi întreţinere”, au scris oficialii municipalităţii sâmbătă, pe Facebook.

Prima somație de a părăsi locuința pentru o familie din G1! Este a treia oară în care familia din blocul cu locuințe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanță evacuarea familiei și recuperarea sumei de 4566 de lei, cât datorează municipalității Pitești la chirie și întreținere!

Posted by Primaria Municipiului Pitesti on Friday, March 12, 2021

Iată ce mai poți citi azi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇