Motociclistul care a agresat un tânăr pe trotinetă e reţinut pentru omor. Procurorii prezintă filmul unei şicanări mortale în trafic

Motociclistul care a agresat un tânăr pe trotinetă e reţinut pentru omor. Procurorii prezintă filmul unei şicanări mortale în trafic

Motociclistul care a şicanat în trafic şi bruscat un tânăr pe trotinetă, care a sfârşit mort, sub roţile unei maşini, este cercetat pentru omor.

El a fost reţinut încă de miercuri de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București şi va fi prezentat instanţei pentru arestare.

Procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, etapă a procesului penal.

Anchetatorii prezintă firul evenimetelor de ieri, care au culminat cu moartea tânărului:

"Procurorii au stabilit că la data de 4 august 2021, ora 18:30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcărești către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecția dintre Splaiul Unirii și Calea Vitan Bârsești, staționând la culoarea roșie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică.

ADVERTISING

Pe fondul discuțiilor în contradictoriu, cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecția dintre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței.

Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecției respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenția de o agresa, determind-o să treacă de axul despărțitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleași împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea și căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În urma impactului dintre autoturism și victimă, a rezultat rănirea gravă a acesteia din urmă, care a fost transportată la o unitate medicală, unde a decedat după aproximativ o oră și jumătate de la momentul impactului".

Informaţiile apar într-un comunicat oficial al Ministerului Public.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

Vezi şi care sunt regulile și sancțiunile pentru circulația cu trotinete electrice

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇