Un motociclist a omorât un tânăr pe trotinetă, după o şicanare în traficul din București

Un tânăr aflat pe o trotinetă electrică a murit, după o şicanare în trafic cu un motociclist. Totul s-a întâmplat miercuri seara, pe șoseaua Vitan-Bârzești, din Sectorul 4 al Capitalei.

Martorii citaţi de Antena3 relatează că motociclistul l-ar fi urmărit în trafic pe tânărul pe trotinetă, l-a prins la un moment dat şi i-a scos casca, apoi l-a izbit de o mașină.

Drept urmare a rănilor suferite, bărbatul de pe trotinetă a murit.

A fost resuscitat la faţa locului de la un echipaj SMURD și apoi transportat la Spitalul Bagdasar Arseni cu semne vitale, la scurt timp însă a intrat în stop cardio-respirator și a fost declarat mort, relatează un martor pe un grup de Facebook.

ADVERTISING

La data de 4 iulie, în jurul orei 18:30, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier pe o stradă din Sectorul 4, din care a rezultat rănirea unui conducător de trotinetă. La faţa locului au sosit poliţiştii, iar din primele date s-a conturat presupunerea rezonabilă că accidentul s-ar fi fost produs pe fondul unei şicanări în trafic”, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

accident-trotineta
Foto: Facebook/Catalin Slujitoru/Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Cazul a fost preluat de poliţiştii de la serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a deschis un dosar penal.  Agresorul urmează să fie audiat şi cel mai probabil va fi reţinut.

Un bărbat pe trotinetă a fost ucis de un motociclist, în București

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇