Două incendii simultan într-un bloc din Bucureşti. Trafic restricţionat la Doamna Ghica

Două incendii simultan într-un bloc din Bucureşti. Trafic restricţionat la Doamna Ghica

Două incendii au izbucnit, vineri dimineața, într-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei.

Au ars un apartament de la etajul 7 şi altul de la etajul 2 ale unui bloc din zona Doamna Ghica.

ISU București-Ilfov a transmis mai întâi despre primul incendiu că are degajări mari de fum şi se manifestă într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc cu 10 etaje.

11 persoane au fost evacuate din apartamentele vecine, din cauza fumului dens, care a pătruns și pe casa scării.

UPDATE Lt.col. Petrică Epure a precizat la Antena 3 că patru oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar unul a necesitat transportul la spital.

ADVERTISING

Focarele de incendiu au fost complet separate şi deja pompierii au reuşit să le stingă, a mai transmis reprezentantul ISU.

"A fost un scurtcircuit în tablourile electrice. Când am ajuns la față locului, ardea un apartament. Ulterior, am primit apel de la o scară vecină că s-a aprins și în zona respectivă. În acest moment, cele două incendii sunt lichidate. Forțele rămân în zona pentru supravegherea zonei", a declarat lt. col. Epure.

Din cauza intervenţiei pompierilor, poliţiştii au restricţionat traficul în zonă. „La acest moment, traficul rutier este restricționat pe strada Doamna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei către Șos. Colentina, precum și pe străzile adiacente”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

ADVERTISING

Polițiștii le recomandă șoferilor să evite pe cât posibil zona.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇