Dosare pentru 4 polițiști și un consilier județean. Nu și-au declarat veniturile din jocuri de noroc

Dosare pentru 4 polițiști și un consilier județean. Nu și-au declarat veniturile din jocuri de noroc

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cazul a cinci foşti şi actuali funcţionari publici care ar fi comis fals în declaraţii întrucât nu au declarat venituri în cuantum total de peste 480.000 de lei.

Este vorba de 4 polițiști și un consilier județean și toți 5 au omis să declare și venituri obținute din jocuri de noroc.

Iată cele 5 cazuri, potrivit unui comunicat remis de ANI:

  • Mihai Marius Gheorghe, funcţionar public cu statut special în cadrul Poliţiei Române, nu a declarat venituri încasate din premii şi jocuri de noroc în valoare de 4.446 Lei, venituri din activităţi independente în valoare totală de 2.192 Lei, bunuri imobile reprezentând un apartament, bunuri mobile reprezentând un autovehicul, precum şi datorii, reprezentând un credit bancar în valoare de 271.414 Lei.
  • Nicolae Cristian Berechet, funcţionar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, nu a declarat veniturile încasate din premii şi jocuri de noroc în valoare de 20.528 Lei.
  • Felician Rodina, agent principal de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în valoare de 14.714 Lei.
  • Nicolae Cismaru, fost funcţionar public cu statut special în cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Curtici, nu a declarat veniturile încasate din profesii libere şi comerciale în sumă totală 55.460 Lei, din dividende în sumă totală de 4.246 Lei şi din jocuri de noroc în valoare de 106 Lei.
  • Adrian Florin Hopşa, consilier judeţean în cadrul CJ Neamţ nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc şi dobânzi în valoare de 108.798 Lei.
ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇