Doi bărbați au murit electrocutați într-o piscină din Brașov

Doi bărbați au murit electrocutați într-o piscină din Brașov

Două persoane au murit într-o piscină din judeţul Braşov, iar anchetatorii încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Tragedia s-a întâmplat la Racoş, iar victimele sunt doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 20 şi 40 de ani, care şi-au pierdut viaţa după ce s-au electrocutat la o piscină, scrie presa locală.

Potrivit unor surse citate de MyTex şi BizBraşov, incidentul s-a produs la domiciliul unuia dintre bărbaţi.

Mai exact, un bărbat s-ar fi împiedicat de un cablu de curent și ar fi căzut cu acesta în piscină, iar celălalt a încercat să-l salveze, dar a fost, la rândul său, electrocutat.

ADVERTISING

Chiar dacă echipajele medicale au ajuns rapid la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor doi.

„Azi-noapte, în jurul orei 00.00, pompierii braşoveni au fost solicitați, prin intermediul unui apel la numărul unic 112, pentru a acorda primul ajutor pentru două persoane electrocutate.

Spre locul solicitării au fost direcționate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Celor două victime li s-au aplicat manevrele de resuscitare conform protocolului, manevre la care, din păcate, nu au răspuns, fiind declarat decesul acestora.”, a transmis oficial ISU Braşov.

ADVERTISING

Amintim că acum o lună o familie formată din trei persoane, fiul de 42 de ani şi părinţii, care locuiau în Colonia Sopor, judeţul Cluj, a fost găsită moartă lângă piscina gonflabilă din curte. Şi atunci victimele au murit electrocutate.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇