România 2024: Cadavru gol pușcă, într-un troller de pe marginea drumului

România 2024: Cadavru gol pușcă, într-un troller de pe marginea drumului

O valiză tip troller în care se afla cadavrul unui bărbat a fost descoperită de un localnic în vecinătatea unui drum din comuna Pungeşti, judeţul Vaslui.

Bagajul a apărut pe stradă încă de sâmbătă dimineață, dar localnicii nu i-au dat atenţie.

Apoi, de la căldură, mirosul a devenit insuportabil, aşa că s-au gândit că este vorba despre un animal mort.

Un tânăr care trecea pe acolo cu vacile și-a făcut curaj să afle ce se află în troller, alături de un amic.

„Înăuntru am văzut un cadavru, era gol-goluț, al unui bărbat, care stătea în poziția ghemuit. Noi, pe moment, am spus că e un câine sau un alt animal, dar când am văzut genunchiul, ne-am dat seama că este om. Era vânăt de la brâu în sus, capul era umflat și vânăt tot. Un miros care m-a dat pe spate. Am închis înapoi capacul și am pus pe cei care erau acolo să sune repede la 112. Ne-am dat seama că vorbim despre o crimă”, a declarat tânărul pentru Vremea Nouă.

ADVERTISING

"Poliția când am văzut că sunt mai curajos, m-a pus să scot cadavrul din valiză. Era un bărbat cam de vreo 50 de ani. Nu cred că este de la noi din sat”, a mai spus Gheorghiță, pentru sursa citată.

Mărturia tânărului care a descoperit la Pungești trolerul în care se afla cadavrul bărbatului

”La data de 15.07.2024, ora 21.27, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din satul/comuna Pungeşti, judeţul Vaslui, cu privire la faptul că, în vecinătatea unui drum sătesc din Pungeşti, pe marginea drumului, se află un geamantan, în interiorul căruia se află cadavrul unei persoane necunoscute, de sex masculin”, anunţă IPJ Vaslui, citat de News.ro.

ADVERTISING

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de la Poliţia Vaslui, Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, coordonată de şeful IPJ Vaslui, dar şi procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

”În cauză, sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanei decedate, împrejurărilor în care s-a produs decesul acesteia şi pentru dispunerea măsurilor legale”, precizează IPJ Vaslui.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Vaslui pentru necropsie, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor deosebit de grav.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇