Litoral România 2024: O femeie a mușcat un copil de 6 ani, pe plajă

Litoral România 2024: O femeie a mușcat un copil de 6 ani, pe plajă

Incident incredibil pe o plajă din Năvodari. Un copil de doar 6 ani a fost mușcat de o femeie, pentru că a stropit-o cu apă, în timp ce îşi făcea poze.

Copilul venise la plajă împreună cu tatăl său, relatează Constanta 100%.

Potrivit martorilor de pe litoral, femeia de 42 de ani a încercat să-l prindă pe copil, iar acesta s-a speriat și a fugit. L-a alergat pe plajă, l-a prins, l-a zgâriat și l-a mușcat de mână.

Poliţiştii au precizat că băiatul urmează să fie supus unei expertize medico-legale pentru a fi constatată agresiunea.   

ADVERTISING

”La data de 30 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută. În scurt timp, poliţiştii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Constanţa.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

ADVERTISING

Pe de altă parte, nervii încinşi de pe litoral s-au manifestat recent şi la Eforie. Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în urma scandalului, din urmă cu o săptămână, iar poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţele celor implicaţi.

”Percheziţiile au avut loc în comunele Topraisar şi Mereni, din judeţul Constanţa, la locuinţele a trei bărbaţi şi unei femei, cercetaţi pentru comiterea faptelor. Astfel, la data de 23 iunie, aceştia s-ar fi agresat fizic reciproc, tulburând ordinea şi liniştea publică, pe aleea Belona din oraşul Eforie. În urma efectuării percheziţiilor au fost ridicate bunuri cu valoare probatorie”, au anunţat poliţiştii.

ADVERTISING

Amintim că, anul trecut, în Vama Veche, o femeie a fost agresată sub ochii celor doi copii ai săi de patru indivizi deranjați de faptul că unul dintre minori i-a stropit cu un pistol cu apă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇