Autocar cu 35 de pasageri ucraineni, în flăcări pe podul peste Dunăre (Foto & Video)

Autocar cu 35 de pasageri ucraineni, în flăcări pe podul peste Dunăre (Foto & Video)

Un autocar cu 35 de cetăţeni ucraineni a luat foc luni, pe podul peste Dunăre de la Brăila, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila.

Şoferul şi cei 35 de pasageri s-au autoevacuat. Nu sunt victime.

Autocarul se deplasa din direcţia Tulcea spre Brăila. Două microbuze ale ISU Brăila vor transporta pasagerii autocarului la Sala Polivalentă din municipiul Brăila, până la preluarea acestora de către un alt autocar.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) anunţă că traficul pe pod este blocat în totalitate.

image-24

Foto: ISU Brăila

🔴 Un autobuz care transporta 35 de cetățeni ucraineni a luat foc, luni, chiar pe podul suspendat, pe sensul de mers Tulcea-Brăila.

🔴 Un autobuz care transporta 35 de cetățeni ucraineni a luat foc, luni, chiar pe podul suspendat, pe sensul de mers Tulcea-Brăila.➡️ Au intervenit o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de la ISU Brăila și o autospecială de la ISU Tulcea.➡️ Două microbuze ale ISU Brăila vor transporta pasagerii autocarului la Sala Polivalentă din municipiul Brăila până la preluarea acestora de către un alt autocar.➡️ Incendiul la autocar a fost lichidat. Se lucreaza pentru indepartarea efectelor negative. Traficul este blocat.

Publicată de Jurnalul de Braila pe Luni, 15 iulie 2024

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇