CNAIR, amendată drastic de polițiști pentru niște marcaje rutiere care pun în pericol siguranța traficului

CNAIR, amendată drastic de polițiști pentru niște marcaje rutiere care pun în pericol siguranța traficului

Poliţia Prahova a amendat cu 14.500 de lei Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) după ce s-a constatat că marcajele rutiere pe drumul naţional 1B, la intersecţia cu un drum comunal din Prahova, pot pune în pericol siguranţa traficului rutier, acestea nefiind conforme.

Poliţiştii rutieri din Prahova au făcut acţiuni de verificare şi au constatat că marcajele care ar trebui să îi ghideze pe şoferi pe DN 1B Ploieşti-Mizil-Buzău nu sunt clare, putând să creeze confuzie şi să ducă la producerea de accidente de circulaţie.

ADVERTISING

”La data de 2 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce desfăşurau activităţi de verificare a sistematizării rutiere pe Drumul Naţional 1 B, la intersecţia cu DC 57, în comuna Bucov, au constat faptul că semnalizarea rutieră pe orizontală nu este conformă.

Întrucât marcajele rutiere din zona în cauză pot crea confuzie în rândul participanţilor la trafic şi pot concura la mecanismul producerii de accidente rutiere de circulaţie, administratorul drumului a fost sancţionat contravenţional pentru (...) neasigurarea vizibilităţii drumului, cu amendă în valoare de 14.500 de lei”, anunţă IPJ Prahova. 

ADVERTISING

Reprezentanţi ai Poliţiei au precizat pentru News.ro că administratorul de drum amendat este CNAIR.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇