Actorul Alexandru Arşinel a ajuns de urgență la spital, după ce a fost în centrul unui nou scandal

Actorul Alexandru Arşinel a ajuns de urgență la spital, după ce a fost în centrul unui nou scandal

Un nou scandal l-a avut marți în centru pe Alexandru Arșinel, iar seara actorul s-a simțit rău și a ajuns la spital.

citizen

În vârstă de 81 de ani, Arșinel s-a simțit rău încă de dimineață, iar seara a chemat ambulanța și a fost transportat, în jurul orei 20:00, la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Potrivit unor surse medicale citate de News.ro, actorul se simţea ameţit.

Marți la prânz, actualul ministru al Familiei, Gabriela Firea, a acuzat că Arșinel a fost îndepărtat de la Teatrul ”Constantin Tănase”, acuzând că în spatele deciziei stă Nicușor Dan. Primarul Capitalei a explicat spre seară însă care e situația, acuzând-o la rându-i pe Firea de dezinformare.

citizen

"Precizări la o nouă dezinformare. Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul 'Constantin Tănase'. Adică, are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs. Până de curând era şi directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informaţiilor primite din teatru asupra activităţii sale ca director artistic nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor", a scris edilul general, pe Facebook.

Gabriela Firea îl acuzase anterior că a comis o "imensă nedreptate".

"Singura dorinţă a unui actor este să joace până în ultima clipă a vieţii. Aplauzele, publicul şi scena îi dau unui artist puterea să continue. Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arşinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poţi să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat şi a creat aproape 60 de ani.

citizen

Ce a făcut primarul general Nicuşor Dan cu Alexandru Arşinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înţelege. Maestrul Arşinel nu mai era director al Teatrului de Revistă 'Constantin Tănase' de patru ani şi nici nu mai avea vreo funcţie de conducere. Îşi dorea să continue pe postul de consilier artistic şi să-i înveţe pe actorii mai tineri din experienţa adunată zeci de ani pe scenă", a scris preşedintele PSD Bucureşti, pe Facebook.

Ea a mai precizat că, în 2019, când a propus acordarea titlului de cetăţean de onoare al Capitalei lui Alexandru Arşinel, s-au opus membrii USR şi o parte dintre liberali.

"Tot ce reprezintă astăzi Teatrul de Revistă 'Constantin Tănase' i se datorează maestrului Arşinel. Nicuşor Dan nu a făcut nicio economie la buget după ce l-a îndepărtat pe acest mare actor din funcţia de consilier artistic. Mai bine s-ar fi uitat la zecile de consilieri personali şi directori numiţi politic pe care acum îi caută şi procurorii", a transmis Firea.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇