Abia renovată, piaţa centrală din Piteşti a fost vandalizată la câteva ore după ce a fost redeschisă (Foto)

Abia renovată, piaţa centrală din Piteşti a fost vandalizată la câteva ore după ce a fost redeschisă (Foto)

Autorităţile locale din Piteşti au constatat că spoturi luminoase au fost smulse iar bănci noi au fost stricate, în Piaţa Primăriei, la doar opt ore după ce zona a fost redeschisă publicului în urma renovării. Primăria face apel la localnici să anunţe actele de vandalism pe care le observă.

„Sunt mai puţin de 8 ore de la accesul liber al cetăţenilor în Piaţa Primăriei şi au apărut primele acte de vandalism! Spoturi de lumină din spaţiul verde au fost deja smulse. Facem apel la piteşteni să ia atitudine împotriva celor care ne fac de râs oraşul şi ne produc constant pagube în spaţiul public!

ADVERTISING

Curând, sperăm, Poliţia Locală va reveni în subordinea Primăriei de sub coordonarea Poliţiei Române şi va putea supraveghea şi stopa cu mai multă eficienţă actele iresponsabile ale persoanelor fără bun simţ!”, au transmis, sâmbătă, pe Facebook, reprezentanţii Primăriei Piteşti, care au postat fotografii cu rezultatele actelor de vandalism. 

Sunt mai puțin de 8 ore de la accesul liber al cetățenilor în Piața Primăriei și au apărut primele acte de vandalism!...

Posted by Primaria Municipiului Pitesti on Friday, March 12, 2021

Piaţa Primăriei din Piteşti a fost redeschisă publicului vineri, după ce a fost renovată.

ADVERTISING

Lucrările de reabilitare au început în urmă cu un an şi au constat în refacerea zonei pietonale prin montarea de pavaj ornamental din dale de granit 25-25 cm, lucrările incluzând strat de şapă semi-umedă de înaltă rezistenţă pentru granit, dale din beton de ciment, strat din piatră spartă, strat din balast, nisip anticapilar cu grosimea de 5 centimetri.

Iată ce mai poți citi azi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇