Laude-Reut - Daruri din inimă de copil

Laude-Reut - Daruri din inimă de copil

Fundația Magna cum Laude-Reut și Complexul Educațional Laude-Reut, prin E.S. Ambasadorul Israelului, David Saranga, în calitate de președinte al Laude-Reut Board of Trustees, și Tova Ben Nun-Cherbis, președinte fondator, s-au implicat anul acesta în sprijinirea copiilor defavorizați de la mai multe instituții din țară, prin oferirea de cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Scoala-Albesti_Ialomita_1
Foto: Complexul Educațional Laude-Reut
Scoala-Albesti_Ialomita_2
Foto: Complexul Educațional Laude-Reut
Scoala-Albesti_Ialomita_3

Spiridușul lui Moș Crăciun a fost eleva Laude-Reut Anastasia Ciobanu, cu ajutorul părinților săi care au pregătit 600 de pachete de jucării, făcând o surpriză copiilor pentru care sărbătorile sunt umbrite de lipsuri, precum cei din:

ADVERTISING
  • Magic Home, Dobroești, Ilfov
  • Școala Gimnazială Constantin Ștefan din Albești, Ialomița
  • Scoala din Bezdead, Dâmbovița
  • Școala Gimnazială nr. 1 din Luncșoara, Bihor
  • Mia’s Children, Chiajna, Ilfov

O parte dintre cadouri va ajunge și la secția de oncologie pediatrică din cadrul Spitalului Oncologic Fundeni, din București, pentru copiii aflați pe patul de suferință.

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, eu și familia mea oferim o mică bucurie în sufletele copiilor nevoiași.

Ieri, împreună cu tata, am mers la un orfelinat și am reușit să aducem zâmbetul pe buze copiilor de acolo, oferindu-le jucării, hăinuțe și bomboane. Știu că toți copiii își doresc să primească daruri în această perioadă, așa că am hotărât să fim noi cei care fac posibil acest lucru.

ADVERTISING

Prin intermediul președintelui Fundației Magna cum Laude-Reut – Complexul Educațional Laude -Reut, doamna Tova Ben-Nun Cherbis, și al președintelui onorific al Laude-Reut Board of Trustees, ambasadorul Israelului, David Saranga, am reușit să oferim cadouri și copiilor de la Mia’s Children.

Tuturor le doresc sănătate și să se bucure de ce le-am dăruit pentru că am făcut-o cu mare drag. ❤️ (Anastasia Ciobanu, elevă Laude-Reut, clasa a II-a)

Mias-Children_1
Foto: Complexul Educațional Laude-Reut

Laude-Reut înseamnă prietenie și familie, în rândul cărora copiii învață generozitatea și satisfacția de a veni în ajutor celor nevoiași, de a face o bucurie și a pune un zâmbet pe fața celor mai puțin norocoși – valori perene ce țin de suflet și umanitate, a spus Tova Ben Nun-Cherbis, președinte Fondator al Fundației Magna cum Laude-Reut – Complexul Educațional Laude-Reut.

ADVERTISING

Mulțumim mult, Anastasia și părinților tăi! Sărbători în pace și un An Nou cu sănătate!

Mia-s-Children_2
Foto: Complexul Educațional Laude-Reut

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇