Vine frigul și Orban se gândește să deschidă restaurantele

Vine frigul și Orban se gândește să deschidă restaurantele

Ludovic Orban a anunţat că a solicitat o evaluare a specialiştilor din grupul tehnic privind redeschiderea restaurantelor.

Premierul a adăugat că va avea în această săptămână o întâlnire cu reprezentanţii din industria HoReCa pentru a discuta aspecte despre subiect.

„Am solicitat grupului tehnic să evalueze redeschiderea activităţii în spaţii închise. În cursul acestei săptămâni voi avea o întâlnire cu cei din industria HoReCa”, a afirmat Ludovic Orban.

El a mai spus că aşteaptă „un punct de vedere din partea specialiştilor şi în funcţie de asta va fi stabilit un calendar pentru redeschiderea restaurantelor.

ADVERTISING

„În cursul acestei săptămâni va trebui să luăm o decizie pentru că se termină sezonul estival, perioada în care oamenii pot sta pe terase. De exemplu, la munte, e greu să serveşti micul dejun pe terasă. E o temperatură scăzută şi va trebui să evaluăm şi să luăm nişte decizii”, a conchis Orban.

Citește mai multe articole pe acest subiect:

A redeschide sau a nu redeschide restaurantele - asta e întrebarea. Ce soluții propune Rafila pentru patronii din HORECA

Avertismentul Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc: Până în octombrie, 30% din HoReCa o să închidă uşile dacă nu găsim o soluţie

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Protestul angajaților din HoReCa. Șeful statului le transmite că nu se vor lua noi măsuri de relaxare, dar că Guvernul va veni cu măsuri de sprijin

Ștefan Mandachi ne-a trimis postarea "năprasnică" pe care şi-o autocenzurase, în care acuză Guvernul că sugrumă industria HoReCa: Toți ceilalți sunt buni, noi suntem periculoși!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇