Astroloaga Minerva, angajată la BNR: Oful ei, că nu mai poate să apară „pe sticlă”

Astroloaga Minerva, angajată la BNR: Oful ei, că nu mai poate să apară „pe sticlă”

Cunoscuta astroloagă Minerva, în vârstă acum de 64 de ani, povestește în podcastul lui Damian Drăghici, că lucrează la Banca Națională a României (BNR), pe un post de execuție.

Declarația astrologului Minerva (nume real Gabriela Dima, un vărsător cu ascendent în capricorn, fascinată de astrologie și face astrologie de la 14 ani, după cum se descrie singură) la min 1:56 – „La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, nu o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să îmi fac un podcast”.

Astrologul Minerva despre ce urmeaza! Previziuni astrologice pentru a doua parte a anului

Informația a fost confirmată pentru HotNews.ro de către oficiali ai BNR, care au precizat că astrologul lucrează la departamentul de mentenanță al Băncii Naționale.

ADVERTISING

Iar surse din BNR au manționat pentru Adevărul că astroloaga Minerva ar ocupa un post de secretară a unui director care se ocupă cu mentenanţa administrativă a BNR.

Pe tema asta, au apărut deja glume pe rețele. Claudiu Nasui a făcut o trecere în revistă a țintelor de inflație ratate de BNR, pentru a se întreba la finalul postării: „Acum înțelegeți de ce trebuia angajat un astrolog la BNR?”.

Cât au zis că va fi inflația și cât a fost?Cu un an înainte, BNR zicea că inflația va fi 2.6% în trimestrul 3 din...

Publicată de Claudiu Nasui pe Joi, 11 august 2022

Ce spune astrologul BNR despre ce ne așteaptă anul ăsta? „Părerea mea este că la noi nu o sa fie nimic, din ce m-am uitat eu pe hărți, o sa avem un moment mai greu acum, în august, septembrie, octombrie, noiembrie. Dacă trecem de astea patru luni cu bine... Eu m-am gândit când am văzut lunile astea că este vorba despre financiar, planul economic, planul medical, în niciun caz nu mă gândeam la un conflict armat”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O altă angajată celebră a BNR a fost Viorica Dăncilă, care s-a angajat pe un post de consilier de strategie și despre care Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, spunea că e bună pentru că „a băut cafea cu cine trebuie”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇