Presa britanică prezintă detaliul pe care "toate mașinile ieftine ar trebui să-l fure" de la Dacia Sandero: E genial

Presa britanică prezintă detaliul pe care "toate mașinile ieftine ar trebui să-l fure" de la Dacia Sandero: E genial

Presa britanică scrie despre funcția pe care toate mașinile ieftine ar trebui să o „fure” de la noua Dacia Sandero.

„Cea mai genială caracteristică a Daciei Sandero este ceva ce ar trebui să fure fiecare mașină ieftină”, au titrat cei de la Jalopnik.

Ei se referă la faptul că cei de la Dacia au integrat un suport în consola centrală pentru telefonul mobil, disponibil pe versiunile ieftine, care nu vin cu sistem infotainment. Acesta poate fi scos la suprafață în momentele în care șoferul dorește să își pună telefonul acolo și practic ia locul unui sistem de navigație și nu numai.

ADVERTISING

"În versiunea Sandero Essential, care costă 8.995 de lire, în locul unui ecran tactic complet, aveți un comportament rabatabil cu un loc special pentru un smartphone.

Ca o persoană care conduce zilnic un Ford Fiesta, știu din propria experiență că ecranele infotainment în mașinile cu adevărat ieftine sunt lipsite de sens în mare parte. Ecranele sunt mici, nu cu mult peste cele ale smartphone-urile moderne. Este redundant. Atât producătorul, cât și clientul ar putea economisi, scăpând de ecranul incorporat pentru a face loc telefonului. Ceea ce exact a făcut Dacia cu acest Sandero", a scris sursa citată.

ADVERTISING

De asemenea, cei de la Dacia au creat și aplicația Media Control, care practic înlocuiește un sistem de infotainment, având și funcții precum agendă, calendar, apeluri și mesaje.

"A face o mașină convingătoare în ciuda unui preț extrem de mic necesită ingeniozitate. Asta separă vehicule precum Sandero de modelele care nu își propun să facă economii", a mai scris sursa citată.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇