Noi imagini cu viitoarea Dacia Sandero au fost publicate: Care va fi prețul maxim al modelului (Foto)

Noi imagini cu viitoarea Dacia Sandero au fost publicate: Care va fi prețul maxim al modelului (Foto)

Presa franceză a oferit noi detalii despre viitoarea generație a Dacia Sandero, a cărei lansare este așteptată cu mare interes în această toamnă.

Noua Dacia Sandero își va face apariția în luna septembrie, iar presa din Franța scrie constant despre acest subiect.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

De această dată, jurnaliștii de la MotorsActu au publicat imagini noi cu viitoarea Dacia Sandero, pornind de la fotografiile spion făcute în urmă cu câteva zile în Olanda, din care s-au putut observa noi detalii.

În ce privește prețul, francezii notează că versiunea cea mai scumpă va costa 17 mii de euro. Prețul de pornire va fi de 9.000 de euro.

Noua generație a Sandero va crește în dimensiuni, iar spațiul din interior va fi și el mai generos. De asemenea, și volumul portbagajului va fi mai mare.

Consola centrală va fi complet reînnoită și va fi asemănătoare cu cea de pe Renault Clio 5. Astfel, sistemul de infotainment va fi urcat pe partea de sus a bordului, iar ecranul va avea o dimensiune de 9.3 inchi.

De altfel, noua generație Sandero va împarți aceeași platformă cu Renault Clio, Captur și Nissan Juke.

Ca motorizare, pe Sandero vom regăsi și motorul TCe 100, care a ajuns pe Dacia Duster încă de anul trecut.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe SpotMedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!