AutoVantage.ro, cele mai bune oferte de la dealerii auto și cele mai tari reviewuri de mașini noi

AutoVantage.ro, cele mai bune oferte de la dealerii auto și cele mai tari reviewuri de mașini noi

Românii interesați de achiziția unui autoturism nou, fie cu banii jos sau prin finanțare, au acum la dispoziție platforma online autovantage.ro, unde își configurează produsul dorit, iar cererile sunt direcționate către mai mulți dealeri locali și naționali.

Clienții primesc oferte de la dealerii care le pot satisface toate cerințele și își pot alege noua mașină, fie pe baza prețului convenabil, a finanțării avantajoase sau chiar a proximității.

După alegerea unei oferte, se programează o întâlnire cu dealerul, iar acesta preia sarcina de a închide vânzarea.

ADVERTISING

Reviewuri auto spectaculoase

Autovantage.ro mai conține și o componentă jurnalistică, formată din reviewuri auto scrise pe site și dintr-un canal de YouTube dedicat tuturor pasionaților auto, nu doar celor interesați de mașini noi.

Astfel, dacă un potențial client este interesat de mai multe modele, dar nu știe pe care să îl aleagă, poate citi reviewuri scrise sau poate privi clipurile canalului AutoVantage.

DACIA DUSTER vs SUZUKI VITARA - mai diferite decât ai crede

Mai mult, în curând vor fi deschise o secțiune blog, dar și o secțiune de consultanță, unde oricine interesat poate discuta în scris sau chiar prin telefon cu un expert AutoVantage despre mai multe subiecte auto, nu doar cele legate de achiziția unui autoturism nou.

ADVERTISING

AutoVantage a luat naștere pentru a ajuta oamenii să economisească timp. Cu toate că noi ajutăm oamenii să primească un preț foarte avantajos pentru noua lor mașină, beneficii post-vânzare, o oferta de finanțare mai bună, cel mai valoros este timpul pe care un client l-ar investi pentru a obține toate aceste beneficii pe cont propriu -  de aceea existăm noi. Am reușim să lansăm o platformă de comunicare între dealeri auto și oameni, unde se pot compara oferte după criteriile cele mai potrivite nevoilor fiecărui client. Gata cu alergătura și cu bătaia de cap.

Pincu Ionescu, CEO AutoVantage
ADVERTISING
Iată de ce noul Renault Clio este o mașină foarte reușită

autovantage.ro - Compară ofertele de la dealeri și obține un preț corect pentru viitoarea ta mașină nouă!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇