USR PLUS crește și se apropie de PSD în sondaje. PNL scade. Cine nu ar trece pragul la parlamentare (Barometru Europa FM)

USR PLUS crește și se apropie de PSD în sondaje. PNL scade. Cine nu ar trece pragul la parlamentare (Barometru Europa FM)

Alianța USR PLUS a crescut în preferințele românilor, față de luna trecută, apropiindu-se astfel de PSD.

Conform barometrului Europa FM, daca duminica aceasta ar avea loc alegeri, USR PLUS ar obține 20,4%. Înaintea alianței conduse de Dan Barna și Dacian Cioloș s-ar afla PSD cu 21,7% și PNL cu 32,6%, care scade cu doua procente fața de sondajul din septembrie. În schimb, PSD a crescut cu aproximativ 2% față de datele de luna trecută.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pro România, partidul lui Victor Ponta, ar obține 8,9% dintre voturi, iar UDMR– 5,1%. PMP ar fi la limită de prag cu 4,8%. ALDE ar obține doar 2,5%, dar între timp a fuzionat cu Pro România.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 7 – 28 octombrie, pe un eșantion de 1.010 persoane și are o marjă de eroare de 3,1%.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖