Spectacol extraordinar de teatru pentru copii în București

Hai la teatru în orașul tău! În weekendul 20-21 noiembrie bucureștenii vor putea urmări proiecțiile spectacolului extraordinar Micuța Dorothy, marcă a prestigioasei Opere Comice pentru Copii, pe marile ecrane ale cinematografelor după cum urmează:

– 21 noiembrie, ora 11:30 * Cinemax Veranda, Veranda Mall

- 21 noiembrie, ora 12:00 * Hollywood Multiplex, Mall Vitan

- 21 noiembrie, ora 12:00 * Cineplexx Băneasa, Băneasa Shopping City

- 21 noiembrie, ora 13:30 * Cineplexx Titan, Auchan Titan

Spectacolul este un musical de Marius Țeicu cu un libret semnat de Silvia Kerim. Pentru 80 de minute copiii cu vârste mai mari de trei ani vor fi fascinați de aventurile Micuței Dorothy și a prietenilor săi. Pornită în căutarea lui Oz, Dorothy este însoțită în aventurile sale de Țic-Țic, cățelușul său, și de prietenii săi, Sperie-Ciori, Omul de Tinichea și Leul Papanaș, povestea ei fiind, de fapt, o lecție despre forța prieteniei, despre curaj și despre importanța acestora în depășirea tuturor greutăților.

ADVERTISING

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offlline, de la casele de bilete ale cinematografelor. Costul unui bilet pentru copii variază de la 14 la 18 lei, iar pentru adulți de la 20 la 30 de lei.

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, compania Teatru la Cinema pune la dispoziția cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești astfel încât ele să devină accesibile publicului amator de teatru de calitate. În viitorul apropiat, în portofoliul Teatru la Cinema urmează să intre și piese de teatru pentru adulți în care vor juca actori îndrăgiți precum Maia Morgenstern sau Marian Râlea.

ADVERTISING

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care în actualul context pandemic nu pot fi prezenți în sala de cinema sau celor care nu au un cinematograf în orașul lor.

„În ziua și la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil și online, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate. Și, de asemenea, pentru toți românii aflați în străinătate. Singura condiție pentru a vedea un spectacol de teatru din confortul propriei locuințe va fi existența unei conexiuni la internet”, precizează Mihai Penișoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.

ADVERTISING

Această „democratizare” a accesului la piese de teatru de calitate este posibilă deoarece toate spectacolele Teatru la Cinema sunt disponibile și online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane, pentru românii din zona urbană sau din cea rurală, din țară sau din străinătate. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro cât și de pe www.scenatv.ro.

Vă așteptăm la teatru! Vizionare plăcută!

Despre Teatru la Cinema

Compania Teatru la Cinema (TLC) este singurul distribuitor de piese de teatru care rulează pe marile ecrane și inițiatorul campaniei naționale „Hai la teatru în orașul tău!”, prin care piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești devin accesibile oricui.

Lansat în anul 2015, Teatru la Cinema este un concept inedit, un produs cultural care a avut inițial ca obiectiv punerea în scenă a unor spectacole de teatru LIVE în spațiul neconvențional al cinematografelor situate în centrele comerciale din București și din țară. În contextul pandemiei care a afectat industria de spectacole și pe producătorii de conținut, Teatru la Cinema își repoziționează activitatea prin proiectarea de spectacole de teatru pe marile ecrane, la nivel național. Totodată, Teatru la Cinema a lansat și propria platformă de streaming online, scenatv.ro, prin care publicul spectator din țară și de peste hotare se poate bucura de producții românești de teatru, operă, balet și chiar și film. Caravana cu spectacole este o linie de business care aduce trupele de teatru în spațiile neconvenționale ale centrelor comerciale, cafenelelor și restaurantelor, grădinilor de vară, caselor de cultură, parcurilor sau companiilor, în cadrul unor spectacole LIVE.

Până la sfârșitul acestui an, Teatru la Cinema își propune să devină cel mai important furnizor de piese de teatru la nivel național, ținta sa fiind ca piesele de teatru produse de cele mai importante instituții teatrale de stat sau private să poată fi vizionate de către oricine dorește să aibă acces la un act de cultură de înaltă calitate, chiar în orașul său.

Teatru la Cinema în cifre:

  • până în prezent:
  • peste 1000 de reprezentații
  • peste 50.000 de spectatori 
  • pentru stagiunea 2021 -2022:
  • peste 500 de proiecții cu spectacole de teatru în peste 40 de cinematografe din peste 25 de orașe
  • peste 200 reprezentații LIVE în toate sectoarele din București

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇