Programul lunii iunie la Teatrul Elisabeta

Vizual-Teatru

În luna iunie, Teatrul Elisabeta spune „stART joc!” și sărbătorește toți adulții care nu au uitat să fie copii. Cele mai îndrăgite spectacole sunt însoțite de tombole, premii și vouchere promoționale pentru activități relaxante.

Luna începe cu îndelung aplaudata comedie “Puricele în ureche” (1 iunie), urmată de una dintre noile producții ale Teatrului Elisabeta – “Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit” (2 iunie), vizionată deja de mii de oameni. Din program nu puteau lipsi deja celebrele titluri “Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” (3 iunie) sau “Boeing Boeing” (10 iunie).

ADVERTISING

Iubitorii comediilor polițiste se pot delecta cu “Capcană pentru un bărbat căsătorit” (8 iunie). Pentru cuplurile care vor să râdă împreună, comediile ”Despre dragoste, cu ură” (9 iunie), “Încă nu, dar o să fie…” (15 iunie) și “Lună de miere cu piper” (22 iunie) sunt alegerile ideale.

Nu uitați să vă dați telefonul pe silent! Altfel, riscați să intrați în jocul periculos din comedia “Ghici cine te sună?!” (16 iunie). Tot în luna iunie, pe 17 și, respectiv, 25, spectatorii pot vedea cele două spectacole regizate de îndrăgitul actor Lucian Ghimiși – “Bucătarii” și “Bucluc la operă”.

ADVERTISING

Luna se încheie cu o satiră la adresa politicii – “Încurcătură la nivel înalt” (29 iunie) și cu o comedie cu teme shakespeariene – “Milionul, nepoatele și milionara” (30 iunie).

Orice bilet achiziționat la spectacolele lunii iunie înseamnă vouchere de acces la activități distractive, dar și ocazia de a câștiga premii inedite, oferite de partenerii campaniei „stART joc!”: Therme București, Trapped Escape Room, LaserMaxx, John Balon, VMax Karting, Gerocossen, Club Texas și Nestle.

Detalii și bilete disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro

ADVERTISING