Opera Comică pentru Copii lansează a doua ediție a Bucharest Dance Competition

În perioada 14 -17 iunie 2021, Opera Comică pentru Copii organizează, la sediul din Calea Giulești, nr.16, sector 6, București, cea de-a doua ediție a concursului „Bucharest Dance Competition”. Acesta se adresează copiilor care frecventează cercurile de coregrafie din cluburi şi palate ale copiilor, şcoli particulare de dans, precum şi şcoli/licee vocaţionale din România și din străinătate. 

Perioada de înscriere 14-29 mai

Dansatorii, profesioniști sau amatori, sunt invitați să consulte Regulamentul competiției și să completeze formularul de înscriere în perioada 14 - 29 mai: http://bit.ly/BDC_OCC_2021.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Anul acesta, competiția se desfășoară în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, iar Gala Bucharest Dance Competition este programată pe 17 iunie. În cadrul Galei, președintele juriului, soprana Felicia Filip, va înmâna Marele Trofeu câștigătorului ales de Juriu, în urma evaluării tuturor competitorilor. 

Informații suplimentare referitoare la Bucharest Dance Competition pot fi solicitate la adresa de e-mail bucharestdancecompetition@gmail.com sau la telefon: 0751.261.479 - Roxana Pencu, Manager Proiect

Opera Comică Pentru Copii este o instituţie publică de cultură a Municipiului Bucureşti, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, încadrată la categoria „instituţii de spectacole de repertoriu”, conform prevederilor O.G. nr. 21/2007 privind instituțiile și companiile de spectacole sau concerte, precum și desfășurarea activității de impresariat artistic.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!