Este mai greu să câștigi la jocuri ca la aparate?

Este mai greu să câștigi la jocuri ca la aparate?

Chiar dacă la nivel național nu există prea multe studii de piață și statistici privind câștigurile obținute din jocuri de noroc, putem să ne informăm și să prezentăm date din surse de la nivel internațional. Ceea ce este cert este că numărul celor care aleg jocuri ca la aparate în mediul online este în continuă creștere și domeniul prezintă din ce în ce mai mult interes pentru un segment tot mai mare de public.

De ce sunt jocurile ca la aparate așa de populare?

Există cu siguranță o serie de motive pentru care atât jucătorii experimentați, cât și cei curioși aleg platformele de cazino online. 

ADVERTISING

Printre cele mai des invocate aspecte avem:

  • Accesibilitate de pe telefon
  • Pot fi jucate sume și mai mici
  • Mai multe bonusuri și premii
  • Mai multe jocuri clasice și noi
  • Un RTP mai bun.

Toate aceste aspecte schimbă puțin direcția de acțiune a tuturor celor care vor să joace și preferă această formă de distracție.

Este mai greu să câștigi la jocuri ca la aparate?

Din punctul nostru de vedere este mult mai ușor să câștigi la un cazino online. Pentru că este un domeniu în plin avânt, cu un număr din ce în ce mai mare de amatori, ofertele financiare sunt mereu în avantajul utilizatorilor noi și al clienților importanți.

ADVERTISING

Șansele de câștig sunt mai bune deoarece:

  • Având posibilitatea de a juca mai mult, ai mai multe posibilități de câștig

Întrucât costurile de administrare și mentenanță ale acestor platforme sunt mai mici decât cele ale unor săli de jocuri clasice, jucători pot juca mult mai mult cu aceeași sumă de bani. Acest lucru înseamnă că posibilitatea de a pica pe un câștig este mai mare.

  • Jackpoturile sunt mai mari

Fiind vorba de jocuri jucate de mult mai mulți utilizatori decât într-un cazino clasic, jackpot-urile ce pot fi obținute sunt mai mari și mai numeroase. Lucrurile stau la fel și în ceea ce privește sumele ce se pot câștiga la jocuri de cărți sau la jocurile live.

ADVERTISING
  • Poți juca în funcție de experiență

Pentru antrenament ai la dispoziție opțiunea de jocuri demo și poți alege jocuri în funcție de experiență. Asta înseamnă că există mai multe șanse atât pentru jucători experimentați, ce caută niveluri de câștig mai ridicate, cât și pentru cei care preferă jocuri simple, cu cât mai puține linii de câștig.

  • Poți juca pe platforme internaționale

Cele mai mari branduri din domeniu posedă licențe de funcționare în mai multe țări. Astfel, poți avea acces, în condiții ce respectă legislația națională, la cele mai cunoscute și apreciate platforme de jocuri online, așa cum este și Betfair Casino.

  • O dată cu accesibilizarea platformelor online numărul câștigătorilor de aici este în continuă creștere

Cu extinderea pieței și numărul celor care câștigă online este în continuă creștere. Câștiguri mari sunt posibile și pe aceste platforme și sunt mult mai numeroase.

Pentru a putea juca pe platforme licențiate cu jocuri ca la aparate, vârsta minimă legală este de 18 ani. Joacă responsabil.