Espressor cafea automat și accesorii barista pentru bucătăria ta - comandă de la Edream

Espressor cafea automat și accesorii barista pentru bucătăria ta - comandă de la Edream

Dacă ești consumator de cafea, atunci știi cu siguranță cât este de important să ai parte de produse de calitate pentru prepararea ei. Gustul, aroma și mirosul acestei băuturi populare sunt greu de obținut dacă nu ai la dispoziție aparaturile și produsele potrivite. 

De foarte multe ori se întâmplă să nu reușești prepararea cafelei perfecte acasă și să te deplasezi într-o cafenea, însă acum poți avea totul la tine în bucătărie. Comandă online espressor cafea automat și accesorii barista pentru bucătăria ta! Edream te așteaptă cu o mulțime de produse specifice. 

ADVERTISING

Află mai multe despre Edream 

Magazinul online edream.ro dispune de o mulțime de espressoare automate care pot fi folosite acasă. Acestea sunt profesionale, oferă un gust excelent al cafelei, pot spuma laptele cu ușurință, iar rezultatul final va fi o aromă imbietoare și un gust intens. Cu ajutorul acestora poți surprinde chiar și pe unii dintre cei mai pretențioși invitați la cafea. Calitatea lor este una superioară, modul de utilizare unul ușor, însă complex, iar aspectul modern. Se pot integra cu ușurință în bucătărie sau oriunde prepari cafeaua, indiferent de design-ul interior. Aceste aparaturi sunt de diferite tipuri, au numeroase specificații și pot fi alese în funcție de preferințele tale. 

ADVERTISING

Pentru a te asigura că achiziționezi ceva potrivit, vezi aici espressor automat Gaggia Magenta Prestige. Modelul respectiv are o interfață pe bază de display touch, poate realiza până la 5 băuturi pe bază de cafea și 12 băuturi în total, are boiler de inox, un rezervor generos de apă și vine însoțit de câteva accesorii. Macină cafeaua în timp util și îi oferă un gust extraordinar, intens și foarte aromat. Acest model reprezintă o alegere potrivită și pentru cei care vor să îl ofere drept cadou.

Accesorii și pachete barista pentru bucătăria ta

Dacă vrei să îți exersezi talentul de home barista sau vrei să te obișnuiești cu acest job ori vrei să îți deschizi o cafenea, la Edream ai la dispoziție o mulțime de modele și produse corespunzătoare. Accesoriile barista sunt disponibile într-o gamă largă de produse. Poți comanda filtre, benzi de temperatură, cutii de zaț, cântar barista, cât și multe alte produse. Aceste materiale sunt de înaltă calitate și de mare ajutor atunci când vrei să prepari o cafea de excepție.

ADVERTISING

Alături de acestea, mai ai la dispoziție și pachete barista pentru a prepara o cafea bună cu doar câteva resurse. Pachetele de acest tip sunt ideale pentru a fi folosite atât acasă, cât și la birou. 

Produse profesionale pentru cafenele

De pe site-ul edream.ro se pot bucura de cumpărături și cafenelele deja existente. Produsele de pe site includ aparaturi profesionale cu două sau mai multe grupuri, ce pot prepara simultan mai multe tipuri de băuturi sau cafea. Le găsești în secțiunea de „Profesionale cafea”, acolo unde sunt disponibile în mai multe variante. 

Dacă îți dorești să discuți despre aparaturile achiziționate ori ai alte întrebări, poți contacta echipa la numărul de telefon de pe site sau la adresele de e-mail comenzi@edream.ro și info@edream.ro.