Două reprezentaţii cu spectacolul “All Inclusive” de ziua actorului Vlad Zamfirescu în Bucureşti

Luna martie începe în ton de sărbătoare în echipa comediei “All Inclusive”: de Mărţişor este ziua de naştere a actorului şi regizorului Vlad Zamfirescu, iar publicul care a aşteptat îndelung reluarea activităţii teatrale îi oferă cel mai frumos cadou, şansa de a ieşi la aplauze de două ori într-o singură seară – comedia “All Inclusive,” programată chiar de ziua actorului, va avea o reprezentaţie suplimentară.

Piesa se va juca pe 1 martie de la ora 17:00 şi de la ora 20:00. Decizia este răspunsul al oganizatorilor şi protaginiştilor spectacolului faţă de interesului crescut al publicului.

Ambele reprezentaţii sunt găzduite de Sala Mare a Teatrului Naţional. Vlad Zamfirescu îşi va serba ziua pe scenă alături de Medeea Marinescu, Mirela Oprişor, Diana Roman şi Marius Manole în două reprezentaţii ce vin ca un balsam pentru sufletul său şi al colegilor. 

Despre All Inclusive

Acţiunea gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) şi fiica lor Adele (Diana Roman).

Ajunşi în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20, cei doi părinţi par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa până în acel moment.

Existenţa lor ia o turnură neaşteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunţă că trăieşte o poveste de dragoste şi aşteaptă un copil de la nimeni altul decât profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu).

Iar tatăl Adelei, Maurice (Marius Manole) traveresează criza vârstei de mijloc crezând că îşi va găsi fericirea chiar în braţele veselei Monique (Mirela Oprişor), sora iubitului fiicei sale. Ce se întâmplă când protagoniştii acestiu scenariu ajung faţă în faţă veţi descoperi asistând la spectacol.

În completarea celor două reprezentaţii din 1 martie, spectacolul se va juca din nou în Bucureşti şi pe 22 martie. 

Iar dacă trupa din “All Inclusive” vă este foarte dragă, îi puteţi vedea şi pe 15 martie şi 5 aprilie în spectacolul “Pe o pânză de păianjen”, găzduite tot la Sala Mare a teatrului Naţional din Bucureşti. 

Pentru detalii, bilete şi reguli de acces vizitaţi: Mystage.ro şi  urmăriti https://www.facebook.com/cortina.ag.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇