De ce să dăruiești trandafiri la ocazii speciale? Iată câteva motive!

Foto: unsplash

De câte ori nu ai vrut să dăruiești un buchet de flori pentru o ocazie specială, dar nu ai știut exact ce să alegi? Nu ai vrut să dai greș, cu toate că poate cunoști perfect gusturile persoanei căreia i-ai dăruit florile. Dacă vrei ca pe viitor să nu mai ai emoții, îți sugerăm să alegi trandafiri pentru ocazii speciale. 

Trandafirii sunt considerate a fi flori universale, ce se potrivesc în orice situație și care nu pot fi refuzate, datorită frumuseții lor unice. În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva motive pentru care să aleg buchete de trandafiri la ocazii speciale! 

ADVERTISING
  1. Exprimi emoții prin culori

Trandafirii pot fi dăruiți în funcție de culori, astfel încât să exprime anumite emoții și trăiri. Fiecare floare are o semnificație aparte în funcție de soi și de culori, însă trandafirii le întrec pe toate. Toată lumea știe că trandafirii roșii exprimă dragoste și pasiune, iar cei albi puritate și sentimente noi. 

  1. Sunt cele mai elegante flori

Trandafirii au fost întotdeauna fascinanți pentru oameni. Li s-au scrise ode, au fost incluși în povești nemuritoare și își merită pe deplin titlul de cele mai elegante flori. Sunt ideali pentru a fi dăruiți atât individual, cât și în buchete simple, compuse numai din trandafiri sau în combinație cu alte flori. Se folosesc adesea pentru decorațiuni la evenimente speciale, pentru coronițe și buchete de nuntă, pentru aranjamente și multe altele. Nicio altă floare nu poate egala eleganța trandafirilor. 

ADVERTISING
  1. Sunt ideali pentru ocazii romantice 

Când vine vorba despre exprimat dragostea prin intermediul florilor, trandafirii sunt cei mai potriviți. Poți să dăruiești trandafiri la o cerere în căsătorie, în ziua nunții, de Ziua Îndrăgostiților, de Crăciun, de Revelion, de ziua de naștere a persoanei iubite și în multe alte ocazii. În plus, poți dărui buchete de trandafiri sau trandafiri in cutie de la Maison d’Or și fără un motiv anume. Nu ai nevoie de o zi specială pentru a-i aminti jumătății tale cât de mult o iubești! 

ADVERTISING
  1. Poți opta pentru trandafiri criogenați 

Deși trandafirii rezistă destul de bine în buchete și aranjamente, uneori parcă ai vrea să nu se ofilească, să rămână proaspeți și frumoși pentru totdeauna dacă s-ar putea. Cum ar fi dacă ți-am spune că acest lucru este posibil? Alegând trandafiri criogenați pentru persoanele dragi din viața ta, le vei dărui un cadou ce va rezistă aproximativ 25 de ani. Trandafirii criogenați sunt recunoscuți pentru modul în care își păstrează frumusețea și prospețimea timp de aproape 3 decenii, așa că merită toată atenția ta. 

  1. Sunt pe placul tuturor persoanelor 

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm și faptul că trandafirii sunt pe placul tuturor persoanelor. Chiar dacă nu sunt florile preferate ale cuiva drag, cu siguranță vor fi apreciate, deoarece nimeni nu poate rezista frumuseții acestora. Așa că nu îți face griji: dăruiește trandafiri chiar dacă nu știi ce flori preferă o persoană și nu vei da greș! 

Sperăm că te-am convins să dăruiești trandafiri la ocazii speciale! 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇