Dacă aspiri la o casă curată, ai nevoie de un aspirator pe măsură

Dacă aspiri la o casă curată, ai nevoie de un aspirator pe măsură

Perete stânga, perete în dreapta și pe un perete, într-un colț, stau fie aspiratorul, fie masa de călcat sau aspiratorul robot la încărcat. Tu le folosești pe toate, doar că le-ai pus afară pentru că cine știe când te apucă curățenia seara sau chiar și în timpul zilei. Dar ce te faci când te uiți pe internet și găsești un alt aparat electrocasnic care îți ia ochii? Poate un uscător de haine sau un aspirator de mână. Însă, la tine în casă este important să găsești un echilibru și propria ordine , pe care mulți s-ar putea să nu o înțeleagă. Ei bine, toate bune și frumoase cu ordinea făcută de tine, asta până când apare inamicul numărul unu, praful și murdăria. Dacă și-au făcut simțită prezența, înseamnă că trebuie să strici ordinea și să iei toată casa la curățat. 

ADVERTISING

Mai ales că vara a venit oficial și și-a luat în serios rolul de anotimp puțin ploios la început, dar și călduros, vei avea nevoie de cei mai buni aliați pentru a face curățenie. Pe la colțuri și sub mobilă se va strânge o cantitate considerabilă e praf pe care va trebui să o iei. Iar pentru asta ai nevoie de un duo foarte îndrăgit de mulți, aspirator vertical și mop. Sau dacă ai un aspirator robot îl lași pe el să facă treaba.

Nu-ți spunem mai multe, și te lăsăm să citești articolul în care vorbim despre aspiratoare, fie aspirator vertical, robot sau cu sac. Așa că, dacă îți căutai un nou aliat în combaterea murdăriei și a prafului din locuința ta, îți recomandăm să citești acest articol, s-ar putea să te ajute și să te facă să schimbi aspiratorul vechi.

ADVERTISING

Ce să faci înainte de a-ți alege aspiratorul?

La cât de multe modele sunt pe piață, parcă îți e și greu să te decizi. Pe prieteni îi auzi că laudă modele diferite de aspiratoare, iar tu ești mai încurcat dacă îi rogi pe fiecare să îți recomande ceva. Cu fir, fără fir, aspirator robot, cu sac, fără sac sau aspirator vertical. Dacă și tu ești la fel de confuz, haide să îți spunem ce ar trebui să urmărești înainte de a-ți alege aspiratorul:

Gândește-te la ce nevoi ai și la mărimea locuinței. Atunci când dai cu aspiratorul, nu vrei să te extenuezi. Tocmai de asta, alege-ți un aspirator ușor de manevreat, poate fără fir sau un aspirator vertical. Dacă ai un spațiu mare de acoperit, mai mult ca sigur că nu va fi foarte confortabil să te lovești de firul de pe jos.

ADVERTISING

Nivelul de zgomot este și el foarte important. Dacă mai sus am vorbit despre spații mari, pe care le ai de acoperit, acum ne întoarcem la 180 de grade și ne adresăm celor care locuiesc la bloc și au vecini. Probabil că și pe tine la un moment dat te-au deranjat vecinii care dădeau cu bormașina sau care dădeau cu aspiratorul. Tocmai de asta, pentru a nu deranja vecinii ori de câte ori vei vrea să dai cu aspiratorul, alege unul cât mai silențios.

Ultimul aspect principal la care să fii atent este puterea de aspirare a aspiratorului. Puterea este poate chiar cel mai important aspect în alegerea unui aspirator. Dacă un aspirator, indiferent că este aspirator vertical, cu fir sau aspirator robot, el trebuie să aibă putere de aspirare. Dacă nu are, el devine nefolositor.

Ce îți oferă fiecare tip de aspirator?

Cum tehnologia nu a încetat să ne uimească, indiferent de domeniu, nici aspiratoarele nu au fost ferite de avansul tehnologic. Dacă te-ai pierdut puțin când vine vorba de alegerea aspiratorului, iată câteva tipuri de aspiratoare:

Aspiratorul cu sac este primul din listă și este un clasic al aspiratoarelor, cel mai consacrat model. El este construit și funcționează foarte simplu. Are un capăt cu care aspiri, un furtun și o cutie unde se află sacul aspiratorului care la ceva timp trebuie să fie schimbat.

Aspiratorul fără sac, după cum îi spune și numele este verișor apropiat cu aspiratorul cu sac, doar că o variantă mai ieftină. În ce sens? În sensul în care nu mai ești nevoit să dai banii pe sac.

Aspiratorul vertical, care a prins o mare popularitate în ultimul timp pentru că este unul dintre cele mai practice tipuri de aspiratoare. De ce? Ocupă puțin spațiu, cântărește puțin și este ușor de folosit.

Aspiratorul robot este dovada că tehnologia a ajuns la un alt nivel. Aspiratorul robot este cel mai recent model de aspirator. Ce face el? De toate, de când îl scoți din cutie și îl pornești, el începe să se plimbe prin casă, să își facă mai întâi un plan și după să se apuce de treabă. Partea bună este că poate ajunge și pe sub unele piese de mobilier.