Ciucu face cinema acvatic cu hidrobiciclete. Ce filme puteți vedea sub stele

Ciucu face cinema acvatic cu hidrobiciclete. Ce filme puteți vedea sub stele

Primăria Sectorului 6 anunță că, în acest weekend, bucureștenii care ajung în Parcul Drumul Taberei vor putea ieși cu barca sau cu hidrobicicleta pe lac și vor putea urmări filme pe un ecran gonflabil.

„Pentru trei zile, lacul din Parcul Drumul Taberei se va transforma în cinematograf pe apă.

Un ecran gonflabil de 12 metri lungime și aproape 7 metri înălțime va fi montat pe fântâna din mijlocul lacului, iar spectatorii vor urmări filmele din cele 20 de bărci și 14 hidrobiciclete.

cinema-stele-1-1
Sursă foto: Primăria Sectorului 6

Acestea vor fi oferite gratuit primilor doritori, care vor veni la debarcader.

ADVERTISING

Accesul pe lac se va face cu o oră înainte de începerea evenimentului. Cei care nu vor prinde o ambarcațiune se vor relaxa la film pe pufi colorați, ce vor fi amplasați pe iarbă. Participanții vor primi și un ceai rece”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Sectorului 6 redacției Spotmedia.ro.

Acest proiect organizat de Primăria Sectorului 6, în parteneriat cu Lipton, se numește „Cinema sub Stele”. Începe astăzi și durează până duminica viitoare, între orele 21.00 și 23.30.

Doar că de luni, 22 august, ecranul va fi mutat de pe lac în amfiteatru, iar filmele vor putea fi vizionate doar din acea zonă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Organizatorii anunță că lista de filme pe care le puteți vedea, în cinematograful din Parcul Drumul Taberei, cuprinde următoarele titluri: „Pentru mine, tu ești Ceaușescu”, „Mărite-te cu mine”, „Yesterday”, „Jaful secolului”, „Competiție oficială”, „Hai să cântăm din nou”, „România Sălbatică”, „Câinele, adevăratul meu prieten 2”, „Mereu împreună”, „Proful de spionaj”.

În total, vor fi difuzate zece pelicule, câte una în fiecare seară.

După încheierea proiectului „Cinema sub Stele” din parcul Drumul Taberei, „buna dispoziție și relaxarea la film în aer liber se vor muta apoi în Parcul Crângași, în perioada 2-11 septembrie, unde vor rula alte zece filme de top, tot în intervalul orar 21.00-23.30”, a mai transmis Primăria Sectorului 6.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇