Cele mai bune seriale de pe Netflix disponibile în această vară

Cele mai bune seriale de pe Netflix disponibile în această vară

Fanii serialelor au de unde alege în această perioadă, în care este indicat să stăm mai mult în casa. Pentru a veni în ajutorul vostru, am alcătuit astfel o listă cu cele mai bune seriale de pe Netflix disponibile în această vară.

Lista cu cele mai bune seriale de pe Netflix este următoarea:

1. Cursed (Blestemată)

Este unul dintre cele mai vizionate seriale în momentul de față, dar și foarte controversat. Cursed ne prezintă povestea tinerei rebele Nimue, care pleacă  să-și salveze poporul alături de mercenarul Arthur. Pasionații de magie vor aprecia cu siguranță acest serial. Rolul principal îi revine lui Katherine Langford, pe care o știm din 13 Reasons Why, iar în serial îi mai găsim pe Devon Terrell și Gustaf Skarsgard. Sezonul 1 are 10 episoade în care ne întoarcem în epoca medievală și observăm o abordare fresh a unor legende pe care cu siguranță le-am mai auzit.

ADVERTISING

2. Expresul Zăpezii (Snowpiercer)

Marea surpriză de pe Netflix din această vară este Expresul Zăpezii. Serialul apărut la finalul lunii mai s-a bucurat de un succes real în întreaga lume și își merită cu prisosință locul pe lista cu cele mai bune seriale de pe Netflix. Acțiunea se petrece la 7 ani de când lumea a înghețat și singurii supraviețuitori sunt într-un tren cu 1.001 vagoane, aflat în continuă mișcare. Orice contact cu lumea de afară înseamnă moartea. Oamenii din tren sunt împărțiți în mai multe clase sociale și astfel se duce o luptă pentru supraviețuire între ei. Acest serial a avut un prim sezon cu 10 episoade, iar pentru cei care se întreabă când începe Expresul Zăpezii sezonul 2 veștile sunt bune. Netflix aproape a încheiat filmările, iar lansarea sezonului 2 e așteptată în mai 2021.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

3. 13 Reasons Why

Serialul fenomen în rândul adolescenților a ajuns la sezonul 4 și ultimul al seriei. A fost publicat pe platforma Netflix în luna iunie și are 9 episoade cu format clasic și un al 10-lea în format de lung metraj. Sezonul 4 prezintă povestea liceenilor ajunși înainte de absolvire și pregătirile lor pentru facultate. Acțiunea se petrece în jurul lui Clay Jensen, a cărui nesiguranță iese din nou la iveală, totul cu multe atacuri de panică și halucinații. Per total, 13 Reasons Why a fost un serial care s-a bucurat de un mare succes pe Netflix și care a schimbat percepția multora despre bullying.

ADVERTISING

4. White Lines

Un serial creat de Alex Pina, omul care a transformat și La Casa de Papel într-un hit mondial. White Lines nu poate lipsi de pe lista cu cele mai bune seriale de pe Netflix, mai ales că povestea serialului este foarte interesantă. Astfel, corpul unui legendar DJ din Manchester a fost descoperit la 20 de ani de la dispariția din Ibiza. Cea care încearcă să îi facă dreptate este sora acestuia, care ajunge în Ibiza în lumea amețitoare a cluburilor, minciunilor și mușamalizărilor. White Lines are 10 episoade de 60 de minute fiecare. Din distribuție fac parte Laura Haddock, Marta Milans, Juan Diego Botto și Nuno Lopes.

5. Dark

De la finalul lunii este disponibil pe Netflix ultimul sezon al acestui serial german care a captivat milioane de oameni. Sezonul 3 este învăluit în mister, iar acțiunea este la loc de cinste în micuța comunitate din Winden, unde lucrurile o iau razna după dispariția unui copil, care expune secrete și legături nebănuite dintre patru familii. Din distribuție fac parte Daphne Ferraro, Baran bo Odar, Ronny Schalk și Marc O. Seng. 

Iar dacă ești fanul filmelor artistice, te îndemnăm să vezi top 10 filme pe Netflix, deoarece platforma a publicat datele oficiale în această lună.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇