Cât costă o noapte la hotelul de gheață de la Bâlea, care e plin de străini pentru Crăciun și Revelion

Cât costă o noapte la hotelul de gheață de la Bâlea, care e plin de străini pentru Crăciun și Revelion

Hotelul de gheaţă din Munţii Făgăraş, construit din blocuri scoase din lacul Bâlea, şi-a primit primii vizitatori din acest sezon.

Este vorba despre turişti din Israel, Marea Britanie, dar şi din alte părţi ale lumii.

Primii turişti s-au cazat deja în hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, deschis în 20 decembrie, iar pentru seara de Crăciun întreg hotelul este ocupat. 

hotel gheață Bâlea
Foto: Facebook/Hotel Of Ice Romania

Preţurile pentru  o cameră dublă variază între 100 şi 150 de euro pe noapte, iar în perioada dintre Crăciun şi Revelion preţul unei camere duble este de 125 de euro pe noapte.

ADVERTISING

În serile de 28 decembrie, 31 decembrie şi 1 ianuarie tot hotelul este ocupat. 

Temperatura camerelor din hotelul de gheaţă oscilează între 0 şi - 2 grade Celsius. Camera are o masă de gheaţă pentru bagaje şi o veioză cu întrerupător şi un pat pentru 2 persoane. Camerele folosesc ca uşă două perdele care se pot închide şi care delimitează spaţiul restaurantului de cameră. Nu conţin prize.

Unitatea de cazare extrem de căutată, în special de către turiştii străini.

Hotelul are amenajat şi un restaurant care anul acesta a primit nominalizarea de participare la  Restaurant and Bar Awards 2023, organizat de publicaţia britanică de lifestyle LUXlife, după cum au anunţat oficialii hotelului pe reţelele de socializare.

image-43
Foto: Facebook/Hotel Of Ice Romania

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇