Hotelurile cu cea mai bună priveliște din lume (Galerie foto)

Hotelurile cu cea mai bună priveliște din lume (Galerie foto)

Dacă tot te cazezi la hotel în vacanță, ce-ar fi să fie cel mai bun hotel, unul cu o priveliște care să se regăsească în visele tale întreaga viață?

Iar dacă economiile nu-ți permit să ajungi acolo, deși unele sunt chiar accesibile, poți măcar să le admiri priveliștea, nu? Și să visezi cu ochii deschiși.

Jade Mountain, St. Lucia

E un hotel de cinci stele, un refugiu doar pentru adulți, intim, confortabil și, e adevărat, frecventat mai mult de către celebrități, care îl aleg ca escapadă romantică, conform Trips to Discover.

ADVERTISING

Iar priveliștea de la geam te poate scoate din casă imediat sau o poți admira la nesfârșit, fără a mai fi nevoie să ieși din camera de hotel. Doar de tine depinde.

Belmond Sanctuary Lodge - Machu Picchu, Peru

Ce-ar mai fi de zis când afli unde e situat hotelul? De aici ai priveliștea asigurată și ajungi ușor la ruinele incașe. În plus, fiind aproape, poți alege să le vizitezi la o oră la care majoritatea turiștilor nu mai sunt prezenți.

Recomandarea de top e camera 21, cu o priveliște de 10 stele!

Caesar Augustus Hotel - Anacapri, Italia

Situat pe un o stâncă la 300 de metri deasupra Golfului Napoli, pe insula Capri, hotelul de lux combină modernul cu vechea arhitectură romană.

ADVERTISING

Fiecare dintre terase, camere și apartemente are o priveliște pe care nu te saturi să o savurezi, inclusiv asupra Vezuviului sau insulei vecine, Ischia.

Găsești jacuzzi, soare să te bronzezi pe terase, iar în camere sunt obiecte de artă și antichități din colecția privată a proprietarilor.

Katikies Santorini - Oia, Santorini, Grecia

Situate în satul pitoresc Oia, hotelul are priveliști fabuloase de oriunde ai privi. Ai la dispoziție piscine de tip infinity și un complex care-ți va îndeplini orice dorință.

ADVERTISING

Poți privi spre Marea Egee în timp ce iei cina, dar și în timp ce deguști un cocteil în jacuzzi sau de pe terase.

Ai la dispoziție atât bucate cu specific grecesc, cât și unele de inspirație internațională.

The Fairmont Chateau, Lacul Louise - Alberta, Canada

Cine a spus că doar vara trebuie să mergi în vacanță? În Alberta, Canada, vei găsi o destinație pentru tot anul, dar fascinantă mai ales iarna, Fairmont Chateau.

Situat lângă lacul Louise și înconjurat de Munții Stâncoși, hotelul, construit în 1892 chiar în inima Banff National Park, oferă priveliști spectaculoase asupra lacului înghețat și ghețarului Victoria.

Vara, turiștii au nenumărate rute pentru plimbări, dar și posibilitatea de a se plimba cu barca sau de a pescui.

Iarna, turiștii sunt duși gratuit la schi, în stațiunile apropiate.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇