Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat de la CFR Cluj - FCU Craiova 1948: Greșeală uriașă sesizată

Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat de la CFR Cluj - FCU Craiova 1948: Greșeală uriașă sesizată

Ion Crăciunescu a dat verdictul după arbitrajul controversat din meciul CFR Cluj – FCU Craiova 1948 1-0, partidă care a decis ultima participată a României în sezonul viitor de Conference League.

Fostul mare arbitru a acuzat o greșeală impardonabilă a lui Istvan Kovacs în momentul când acesta l-a eliminat ușor pe Juan Bauza, pentru doua „galbene”. În plus, Crăciunescu a spus că arbitrul a trecut destul de ușor peste un fault grosolan al lui Karlo Muhar asupra lui Aurelian Chițu.

Per total, Ion Crăciunescu a spus că n-a înțeles de ce șeful CCA, Kyros Vassaras, l-a delegat pe Istvan Kovacs la partida cu o miză importantă.

ADVERTISING

”Nu pot să îl înțeleg, îmi e greu să înțeleg cum o fază ca aceasta e galben. Să dai al doilea galben pentru așa ceva, mi se pare… e la 80 de metri de poarta adversă, nu e o situație promițătoare de atac, nu mi se pare că intensitatea faultului e mare.

E un picior pus, nici nu îl lovește. Îl împiedică, dar nu înseamnă că trebuie să dau galben. E fault și atât. Cum să dai al doilea galben? Nu ai cum, oricât ai vrea. Uitați-vă! Nu înțeleg.

Ai o ocazie să repari asta în timpul jocului, când îl calcă pe picior pe jucătorul de la Craiova și îi dă galben.. Trebuie să aștepți VAR-ul pentru așa ceva? (…)

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu înțeleg acest domn care stă în altă țară (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) și nu simte ce e aici. Noi suntem obligați să îl ținem în funcție și să îl plătim din banii românilor.

El a mai avut o problemă. Știți ce scandal a ieșit. Cum îl dai la Cluj, când el este din Cluj? Domnule Vassaras, se aude?”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!