Dan Petrescu, întrebat dacă pleacă de la CFR Cluj: Anunțul făcut de antrenor

Dan Petrescu, întrebat dacă pleacă de la CFR Cluj: Anunțul făcut de antrenor

Dan Petrescu (55 de ani) a fost întrebat, la finalul meciului din barajul pentru Conference League, dacă pleacă de la CFR Cluj.

Antrenorul a anunțat că urmează să aibă o întâlnire cu patronul CFR Cluj, Nelu Varga, și că împreună vor decide viitorul său.

Petrescu mai are un an de contract cu CFR Cluj, însă presa din Coreea de Sud a anunțat că s-a înțeles cu Jeonbuk Hyundai, pe care o va prelua de pe 11 iunie. Cu toate acestea, "Bursucul" susține că nu e nimic decis încă, dar că urmează să discute față în față cu Varga.

ADVERTISING

"Vedem, mă întâlnesc cu patronul şi vorbim", a declarat Dan Petrescu la Orange Sport după CFR Cluj - FCU Craiova 1948 1-0, meci care i-a garantat fostei campioane din Superligă locul de participare în preliminariile Conference League.

La finalul sezonului, antrenorul CFR-ului a tras concluziile: "Nu e linişte, tensiunea rămâne două-trei zile. Mă aşteptam să mergem în prelungiri, chiar şi la penalty-uri, la ce an am avut. Sunt covnins că 2024 va fi total diferit.

Rămânem că am făcut un sezon bun, 64 de meciuri, 16 în cupele europene. Când o să aibă o altă echipă românească atâtea meciuri, să mă sunaţi şi pe mine.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Jucătorii noştri nu mai puteau, chiar au tras de ei. Nu am defilat niciodatp, am câştigat (n.r. titlurile în Superligă) în ultima etapă. Nu e un sezon ratat", a mai spus Dan Petrescu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!