Venirea lui Xavi la Barcelona, blocată de șeicii din Qatar

Venirea lui Xavi la Barcelona, blocată de șeicii din Qatar

Marea legendă a clubului FC Barcelona, fostul mijlocaș Xavi Hernandez și-a dat acordul să ajungă antrenorul Barcei după plecarea lui Ronald Koeman, însă această mutare pare momentan blocată.

Și este blocată de conducătorii clubului qatarez Al Sadd, acolo unde încă Xavi figurează în acte în postura de antrenor principal, echipă cu care Xavi a și cucerit titlul și mai multe trofee în Orient.

Xavi • Being Barcelona’s treble-winning captain, Johan Cruyff’s advice, and becoming a coach

El mai are contract cu Sadd până în vara lui 2023, iar echipa a publicat un comunicat în care anunță că nu vrea să renunțe la tehnicianul spaniol.

ADVERTISING

Barcelona va avea parte de o rezistență aprigă din partea clubului din Qatar în ceea ce privește eliberarea contractului lui Xavi, după cum scrie cotidianul Marca, cel care afirmă că totuși președintele Laporta are un mandat ferm de la majoritarii socios să îl aducă pe legendarul jucător pe Camp Nou.

Fără antrenor principal, după plecarea lui Koeman, cu interimarul Barjuan pe bancă, Barca a dezamăgit din nou și a remizat acasă cu Alaves, 1-1 în La Liga. Echipa blaugrana e pe 9 în Spania, la mare distanță chiar și de cupele europene.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!