Prima reacţie a lui Xavi după ce a primit oferta de a prelua FC Barcelona

Prima reacţie a lui Xavi după ce a primit oferta de a prelua FC Barcelona

Fostul legendar fotbalist al celor de la FC Barcelona, Xavi Hernandez, acum în vârstă de 41 de ani, antrenor în țările arabe, a vorbit pentru prima dată după ultimele zvonuri care îl dădeau ca sigur în locul lui Ronald Koeman.

Candidat etern în ultimii ani pentru preluarea Barcei, dorit de cea mai mare parte dintre suporteri, Xavi încă mai are contract cu Al Sadd, campioana din Qatar.

Xavi a avut un interviu pentru televiziunea TVE, iar una dintre întrebări a fost legată de posibila înlocuire a lui Koeman pe banca echipei unde a jucat o viață de om: "Orice ofertă va fi evaluată şi apoi voi decide. Nu ştiu unde mă va duce viitorul, dar sunt deschis la toate posibilităţile".

Se cunoaște faptul că noul președinte al Barcelonei, Joan Laporta, îl dorește pe Xavi și pe termen lung se gândește la varianta ca acesta să se întoarcă la gruparea catalană, dar de această dată în postura de antrenor.

Fostul mijliocas o pregătește pe Sadd din 2019 și are deja bifate acolo 6 trofee, inclusiv un titlu de campioană fără nicio înfrângere în timpul unui sezon.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Simona Halep, scurtă analiză despre eșecul Emmei Răducanu la Indian Wells: Trebuie să fii atent după un Mare Șlem

Rezultatele de sâmbătă din preliminariile pentru CM 2022. Ploaie de goluri pentru Anglia și Polonia, surpriză imensă la Budapesta

Bilanț COVID 19: Autoritățile anunță 10.400 de cazuri noi și 211 decese. Număr record de infectări în București

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!